11/30/2009

Rihanna'nın Kesik Tulumu




Cutaway (kesik) trendi ile tulum trendi Rihanna'nın üzerinde birleşince işte böyle bir görüntü çıkıyor ortaya. Sonuç? Bana uzaylıları anımsattı, hiç beğenmedim.

Aksesuar Cenneti Missist


Sizlere bugün tam bir aksesuar cenneti olan www.missist.com'dan bahsedeceğim. Bu güzel siteyi sizlerle paylaşmadan duramadım. İçeride gerçekten çok hoş tasarımlar var fiyatları da çok çok uygun. Yola çıkış fikirlerine de bayıldım, ünlülerin takılarının benzerlerini yapıyorlar. Sitede çok şık takılar, uzun eldivenler, şallar çok ucuz fiyattan satışa sunuluyor. Hoşunuza gideceğinden eminim. Siteden veya telefon ile, kredi kartı veya havale ile alışveriş imkanı var.

Önümüzdeki Cuma gününden itibaren burada bir yarışmamız olacak. 3 hafta boyunca her Cuma günü blogda Missist ile ilgili bir soru soracağım. Soruyu doğru yanıtlayan ilk kişi Missist'ten indirim kuponu kazanacak.

Hem yarışmaya bir önhazırlık olması için hem de sitedeki güzel tasarımlar için www.missist.com'daki aksesuarlara mutlaka bir göz atın. Keyifli alışverişler :)

11/29/2009

Instyle Aralık 2009 Kapak Kızı Cansu Dere





Cansu Dere kırmızı sırt pencereli elbisesiyle Instyle Aralık 2009 sayısının kapağını süslüyor. Son zamanların popüler dizisi Ezel'deki başrolü ile Cansu Dere iyi bir başarı yakalayarak mankenlikten oyunculuğa başarılı bir geçiş yaptı. Instyle dergisindeki çok keyifli bir de röportajı var. Röportajda söylediklerine göre  çok yemek yiyor ve günlük hayatında hiç topuklu ayakkabı giymiyormuş. 1.78'lik boyu ile topuklu ayakkabı giymemesi iyi bir tercih olmuş bana sorarsanız :) Alışveriş yaparken çok yorulduğunu söyleyen Cansu Dere çalışmadığı zamanlarda bol bol tembellik yaptığından bahsetmiş. Fotoğraflara gelince, Cansu Dere'yi çok beğendim. Eyeliner ağırlıklı göz makyajı harika. Dizüstü çizmeleri upuzun bacaklarıyla harika taşımış.

Batik 2009 2010 Sonbahar Kış Koleksiyonu

batik kolek
batik kolek (1)
batik kolek (2)
batik kolek (3)
batik kolek (4)

Keşfedeli çok olmadı bu markayı ama sevdiklerim listesine çok çabuk girdi. Batik 2009 2010 sonbahar kış koleksiyonunda da  biribirinden şık parçalarla bizlerle. Zebra deseni sevenler Batik'te bol bol bulabilirler. Kışın vazgeçilmezi trikolar ve uzun hırkalar için de mutlaka Batik'e uğranmalı. Dikkatimi çeken bir şey de koleksiyondaki extra large pantolonlar. Aranızda bu tarzı sevenler olduğunu biliyorum, artık siz de gitmeniz gereken yeri biliyorsunuz :)

11/28/2009

Cin Cevap: Terkos Pasajı Nerede?

terkos

Bu aralar Terkos Pasajı'nın nerede olduğunu öğrenmek isteyen birkaç mail alıyorum. Pasajın adresini başka öğrenmek isteyenler vardır diye burada da paylaşayım istedim.

Terkos Pasajı Taksim'de İstiklal Caddesi üzerinde. Taksim Meydanı'ndan Tünel'e doğru İstiklal Caddesi üzerinden yürüyorsunuz. Tünel'e varmadan sağ tarafta Paşabahçe'nin arasında, Terkos Pasajı yazdığını göreceksiniz zaten. Bu arada benim de geçenlerde gitme fırsatım oldu, güzel şeyler aldım yakında sizinle de paylaşacağım.

11/27/2009

İyi Bayramlar



Herkese sevdikleriyle beraber geçireceği mutlu, güzel bir bayram diliyorum. Bayramınız kutlu olsun.

11/26/2009

Shoetek Botlar ve Çizmeler

shoetek

shoetek (1)

shoetek (2)

Shoe Tek'i hatırladınız değil mi? Hani şu yazlık ayakkabıların 44 TL tek fiyattan satıldığı ve birçok ünlü marka modellerinin benzerlerinin bulunabileceği ayakkabı cenneti. Kışın yaklaşmasıyla birlikte Shoetek de bot ve çizme modellerini çıkarmış. Süet modeller ve geçenlerde bahsettiğimiz trend toka detaylarının kullanıldığı modellerden var. Ve tabii diz üstü çizmeler ve bağcıklı botlar da. Yani Shoetek bu kış da yine hiçbir trendi atlamamış, hepsine yer vermiş. Fiyatları ise 50-80 TL arası değişiyor. Ayrıntılar shoetekfiyat.com'da ve tabi ki Etiler ve Nişantaşı'ndaki Shoetek mağazalarında. Ben bu sezon henüz uğrayamadım ama en kısa zamanda bir uğramayı düşünüyorum.

11/25/2009

Bir Şey Eksik Ama Ne...




Rihanna bir konserinde. Kötü saç stili yerinde, başarılı makyajı da tamam. Rock star havasına bürünülmüş, yüksek topuklu ayakkabılar o da tamam. Ama bir şey eksik, o da Rihanna'nın pantolonu! Giymeyi unutmuş mu dersiniz? :)

dailymail

İyi ki doğdum!

dilv

dilvinelbise

IMG_1291

Yeni yaşımda yeni elbisemle karşınızdayım. Elbise Beyoğlu İş Merkezi'nden. Hiç bilmediğim Dilvin diye bir marka. Mağazanın sahibi hanım bizi bu marka hep Cadde'de satılıyor diyerek ikna etti. Gerçi markası bizim de pek umrumuzda olmadı çünkü elbiseyi zaten çok beğenmiştik. Merak edenler için fiyatı da 25 TL.

Ve evet bugün benim doğum günüm! :)

Elbise: Dilvin (Beyoğlu İş Merkezi'nden)
Çizme: Pia Mia
Clutch/Cüzdan: Accessorize
Kolye: Forever 21 (Diğerleri burada)
Çorap: Calzedonia

11/24/2009

Marchesa Sonbahar 2009 Koleksiyonu

marchesa

marchesa (1)

marchesa (2)

marchesa (3)

Blake Lively'nin Marchesa sevgisinden bahsettikten sonra fark ettim ki bu güzel marka ile ilgili hiç haber yapmamışım. Hemen Marchesa Sonbahar 2009 koleksiyonu ile bu eksikliği kapatıyorum. Marchesa ünlülerin çok sık tercih ettiği bir marja. Sebebini anlamak hiç de zor değil. Çok şık kıyafetlerin bulunduğu tam da kırmızı halıya yakışır tasarımların yer aldığı koleksiyonu beni de hayran bıraktı...

Casual Topuksuz Çizme ve Kısa Bot Modelleri

bot

bot (1)

bot2

Sevgili Esra ve Nazan benden casual tarzda topuksuz çizme ve kısa bot modelleriyle ilgili yardım istemişlerdi. Ben de onlar için Hotiç, Nine West, Topshop ve Zara'daki topuksuz casual çizmeleri şöyle bir toparladım. Yalnız şuınu da söyleyeyim, Topshop ve Zara'daki çizmeler uzun süre kullanmak için çok uygun değiller. Modelleri çok hoş oluyor ama fazla kaliteli olmuyorlar. Hotiç'in ve Nine West'in ise kalitesi çok daha iyi. Umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar :)

24 Kasım Öğretmenler Günü



Başta babam olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum...

11/23/2009

Limango'da İndirimler

limango

limango (1)

limango (2)

Limango
diye bir site var, muhtemelen çoğunuz duymuştur ama ben yine kısaca bahsedeyim. Aynen Markafoni gibi belirli bir süre için belirli markalarda indirimler yapan bir e-alışveriş sitesi. Bu aralar çok güzel markalar indirime giriyor. Şu anda indirimde L'Occitane, Cat, Sarev, Gamze Saraçoğlu ve daha birçok marka var. limango.com.tr'ye bir göz atın derim. Üye olmayanlara davetiye gönderebilirim. alisveriscini@gmail.com'a mail atmanız ya da yorum olarak mail adresinizi bırakmanız yeterli. Keyifli alışverişler!

Forever 21 Takılar

IMG_1308

IMG_1284

IMG_1285

IMG_1288

Forever 21 markasını ne çok sevdiğimi belki aranızda bilenler vardır. Türkiye'de mağazası olmadığı için içim gidiyor. Bu takıları internet sitesinden aldım. Amerika'daki teyzeme gönderttim, o da bana gönderdi. Böylelikle kargo ücretinden de kurtulmuş oldum. Buradan ona bir kez daha teşekkürlerimi gönderiyorum.

Bu kadar çok takı almışken, takıları koyacak bir yer de lazımdı. O yüzden bu siyah elbise giydirilmiş takılığı aldım. Çok sevimli değil mi? Takılar da gördüğünüz üzere altın rengi ağırlıklı. Altın rengi takıları ne çok sevdiğim de kanıtlanmış oldu böylece. Parça parça üzerimdeki halleri de çok yakında gelecek.

11/22/2009

Kate Moss'un Leopar Montu

kate

kate2


Leopar deseninin bu sezonki yükselişinden ve leopar desenli montlardan bahsetmiştik. Kate Moss'u bu leopar mont içinde görünce, onu da sizinle paylaşmadan edemedim. Ben bu tarz pek giyinmesem de beğendim.

Bu arada, geçende gazete okudum. Kate Moss, "Hiçbir şey zayıf bir beden kadar iyi hissettiremez." demiş ve olay olmuş. Söylediği bu söz, sağlıksız beslenmeye karşı teşvik edici bulunmuş. Merak ediyorum bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz? Herkese iyi pazarlar :)

dailymail

Victoria's Secret Melekleri Partide

vs party

vs party-1

vs party1

Birkaç güzel kız görmeye hazır mısınız? Victoria's Secret Angels... Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Marisa Miller ve diğerleri... Bir de showa konseri ile eşlik eden Fergie. Yaptıkları o harika gösteriden sonra gittikleri partide işte böyle karşımıza çıktılar. Tam 4 çocuk annesi Heidi Klum'a olan hayranlığım günden güne artıyor. Miranda Kerr de artık çocuksuluktan vahşiliğe mi geçiş yapıyor ne? Alessandra'nın sert yüz hatlarını çok beğeniyorum. (bkz. 2.resim sol alt foto.) Fergie bu partide kendini çirkin ördek yavrusu gibi hissetmiş olmalı, ama bu çok normal değil mi? :)

celebrity-gossip

11/21/2009

Victoria's Secret Defilesi 2009

article-1229449-0749CC45000005DC-89_634x338

VS-1

VS

VS1

VS-3

VS-2

VS1-1

Victoria's Secret 2009 yılı için hazırladığı defile yine göz kamaştırıyor. Defilede her zamanki gibi hem gösterişli modeller hem de gösterişli tasarımlar yer alıyor. Böyle olunca da bize düşen hayranlıkla izlemek oluyor.
Defileden notlar:

- Sadece 5 hafta önce 4. çocuğunu doğuran ve bu defilenin sunuculuğunu yapan Heidi Klum'un formuna özenmemek elde değil. Nasıl başarıyor bunu, bravo doğrusu!

- Marisa Miller'ın üzerindeki 2009 yılının "Fantasy Bra"sının 3 milyon dolara satışa sunulacağından daha önce bahsetmiştik.

- Çocuksu görünüyle dikkat çeken Miranda Kerr'in üzerindekileri en seksi ve "kötü kız" iç çamaşırları seçiyorum.

fashionising, justjared

Sıla Beyaz Show'da

IMG_1316

sila

IMG_1317

Size Beyaz Show'dan canlı yayın yapıyorum :) Şu anda Beyaz Show'a konuk olan Sıla, mini elbisesi ve dizüstü çizmeleri ile çok hoş görünüyor. Dizüstü çizme trendini başarılı bir şekilde uygulamayı başarabilenlerden. At kuyruğu şeklindeki saçları ve makyajını da sevdim. Küpeleri de fena değil ama bana biraz fazla kocaman geldi, nasıl rahat ediyor acaba?
Related Posts with Thumbnails