2/19/2009

NY Fashion Week'te Öne Çıkanlar

NY Fashion Week bu ara her yerde konuşuluyor. Dedikoduları, kim ne demişleri geçiyorum ve bizi ilgilendiren kısmına geliyorum. Fashion Week'te neler giyildi? :)

Tabi ki ekose... Geçtiğimiz yıl çok moda olan ekoseler önümüzdeki Sonbahar-Kış döneminde daha da popüler olacak. Şimdiden birkaç ekose daha edinmeli.

Kalın, çarpıcı ve güzel kolyeler... Takması ve taşıması her ne kadar zor olsa da, bu kocaman kolyeler havanızı bir anda değiştirebilir. Böyle bir kolyenin basit ve sade kıyafetlerle kullanılması gerektiği kanısındayım.

Fermuar detaylı bluzlar, elbiseler, etekler ve üstler de ön plana çıkanlardan. Fermuarlar artık gizlenmiyor aksine göz önüne çıkarılıyor ve bir aksesuar olarak kullanılıyor. Bu fermuar detaylarını dikkat çekmek istediğiniz bölgenizde, mesela belinizi seviyorsanız belinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca dikey fermuarların sizi daha uzun ve ince gösterdiğini de söylemeden geçmeyeyim.

Masmavi renkler de Fashion Week'te sıkça rastladığımız bir trend. Bu rengi hem gündelik hayatınızda hem de özel gecelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ortadaki resimde olduğu gibi mavinin farklı tonlarını birlikte kombinlemek de iyi bir fikir olabilir.


Broşlar... İster küçük ister büyük olsun, broşlarla kıyafetinizi hareketlendirmek ve modaya ayak uydurmak mümkün.

Kısa, bilekte biten pantalonlar da çok moda olacak. Önceden bu tarz pantalonlar sadece ilkbahar-yaz trendi iken önümüzdeki yıl sonbahar-kış sezonuna da el atacak. Tabii ki çok soğuk kış günlerinde giyilemez ama bugünkü gibi güneşli günlerde tercih edilebilir.

Sizinle paylaşacağım son trend de bu yakasız palto ve ceketler. Ben bu tarzı sevdim, bence oldukça şık ve hoş görünüyorlar.
Related Posts with Thumbnails