3/31/2009

2009 Yaz Mayo ve Bikini Modelleri

Önümüz yaz, her yer cıvıl cıvıl sıcacık olmaya başladı bile. Bakalım bu yaz bizi plajlarda ne tür trendler bekliyor?
1. Tek Omuz:


Tek omuzlu elbiselerin ne kadar popüler olduğundan daha önce bahsetmiştim. Bu trendi mayo ve bikinilerde de görüyor olmamız hiç de şaşırtıcı değil. Pek çok marka bu sezon tek omuzlu bikini ve mayolara koleksiyonunda bolca yer veriyor.

2.Straplez:



Feminen straplez kesimler yine elbiselerde olduğu gibi bikinilerde de öne çıkıyor. Hem bu bikinilerde askı izini düşünmeden rahat rahat güneşlenebilme avantajı da var.

3. Parlak Renkler:



2009 ilkbahar yaz sezonunun cıvıl cıvıl geçeceğini söylemiştik. Bikini ve mayolardaki parlak ve canlı renkler de bunu doğruluyor. Günlük hayatınızda bu kadar parlak renkleri rahatça kullanamıyorsanız, bikini ve mayolarınızda deneyin. Bronz tenle birlikte muhteşem görünüyorlar.

4. Cut Out Stili:


Sağdan soldan kesilip biçilmiş gibi görünen mayo ve bikiniler de 2009 yaz sezonunun trendleri arasında. Bandajlı modeller diye de bilinen bu stil ilgiyi üzerine toplamak isteyen bayanlar için bire bir.

5. Transparan Üstler


Sadece bikini ve mayoyla bitmiyor iş tabi ki. Yazın plajlarda üzerinize alacağınız tüllerle şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Bu transparan üstler size feminen ve oldukça şık bir görüntü sunacaktır.
Related Posts with Thumbnails