4/25/2009

Nişantaşı ve Etiler'de Tek Fiyatlı Ayakkabıcı : Shoe Tek

Shoe Tek daha yeni yeni keşfettiğim, Siu'nun blogunda görüp beğendikten sonra nihayet gitme imkanı bulduğum bir ayakkabıcı. Shoe Tek'in özelliği içindeki her ayakkbının tek fiyat (44 TL) olması. İçeride hem çok trendy ve hoş ayakkabılar hem de klasik modeller bulabilirsiniz.



Shoe Tek'ten ben de 2 çift ayakkabı ile döndüm. Biri düz siyah bir topuklu klasik bir model, diğeri de ne zamandır istediğim bandage ayakkabı, üst resimde gördüklerinizin siyah renkte olanı.

Bandage ayakkabılar bu kadar ince ve yüksek bir topuğu olmasına rağmen rahatlıkla giyip yürüyebileceğiniz bir ayakkabı çeşidi. Bilek kısmını tamamen sıkı bir şekilde sardığı için gerçekten çok rahat. Shoe Tek'te bu ayakkabıların siyah, beyaz, bej ve fuşya renklerinden bulabilirsiniz.

2009 sezonunun trendi olan bu ayakkabılara Rachel Roy'da ve ünlülerin üzerinde birçok kez rastlamıştık.








Diğer gözüme çarpan modeller de Givenchy'nin meşhur bilekten bağcıklı ayakkabıları ve 3 bantlı sandallar. 3 renkli, bantlı sandalların da çok benzerine geçende Nine West'te de rastlamıştım. Hem Givenchy ve Nine West modellerinin hem de Shoe Tek versiyonlarının resimlerini ekledim. Böylelikle farklı markalarda görüp beğendiğiniz ayakkabılara Shoe Tek'te çok fazla para vermeden 44 TL gibi bir fiyata sahip olmanız mümkün.

Tabi sadece bu kadar değil, içeride bir sürü güzel ayakkabı, çok fazla çeşit var. Shoe Tek'ten izin alarak size içeriden bu fotoğrafları çektim. Özellikle babet modellerine de bayıldım.







Bu ayakkabıcıyı ziyaret etmek isteyenler için adreslerini de vereyim. Nişantaşı ve Levent-Etiler arasında olmak üzere İstanbul'da 2 şubeleri var.
  • Valikonağı Cad. İpek Apt. No:38/1 Nişantaşı (Konak Pastanesi yanı) Tel: 0212 343 60 38
  • Nispetiye Cd. Bilgin Sk. Bahar Apt. 1/1 Etiler (Doğa Şarküteri üstü) Tel: 0212 281 25 27
Bu arada İstanbul dışından olup da buradan alışveriş etmek isteyenler için telefonla satışları da mevcutmuş. Ayrıca çok yakında shoetekfiyat.com adresinden online satışa da başlayacaklarmış. Herkese tavsiye ederim :)
Related Posts with Thumbnails