5/07/2009

Gelinlik Modelleri 2009 Yaz

Bahar ve yaz mevsimi evliliklerin ve düğünlerin bol olduğu mutlu bir dönem. Önümüzdeki yaz yeni bir hayata başlayacak ve evlenecek olanlar için ben de işte bu yazıyı hazırladım.

Bu yaz gelinlikler oldukça çeşitli. Bence bu çok iyi bir şey, çünkü biz kadınlar her zaman olduğu gibi hayatımızın en mutlu gününde de herkesten farklı olmak isteriz.

Bakalım 2009'da bizi nasıl gelinlik modelleri bekliyor...

1-Straplez gelinlik modelleri


Straplez gelinlikler her zaman olduğu gibi bu dönem de revaçta. Omuz ve üst kısmı açıkta bıraktığı için kendinizi güzel hissetmenizi sağlayan straplez gelinlikler hep şık hep moda.

2- Renkli gelinlik modelleri



Farklı renklerdeki gelinlik modelleri 2009'da sık sık karşımıza çıkyıor. Beyaz artık gelinlik için tek renk opsiyonu değil. Gelinliğiniz için seçebileceğiniz birçok renk var. Üstteki gibi açık bir pembe veya yeşil tonlarında bir gelinlik de düşünebilirsiniz. Hatta kırmızı, gri, siyah, sarı, kahverengi gibi renkleri de artık gelinliklerde görmek mümkün. Ama benim tercihim sanırım yine beyazdan yana olurdu. Belki biraz kirli, kırık bir beyaz tonu olabilir. Düğün geceniz romantik bir atmosfere sahip olsun istiyorsanız yine beyazdan şaşmayın derim. Ama canlı ve dinamik bir atmosfer için gelinliğinizde kırmızı gibi ilginç renkleri de tercih edebilirsiniz.

3- Siyah aksesuarlı gelinlik modelleri


Siyah aksesuarlı gelinlik modelleri aslında 2007'den beri moda dünyasında var olan bir trend. Siyah güller veya gül şekli verilmiş rozetler ile gelinliğinizi hareketlendirmesi için kullanabilirsiniz. Siyah ve beyazın birlikte kullanıldığı gelinlikler de modern ve sofistike bir görünüm sağlıyor.

4- Mini gelinlik modelleri

Süper mini gelinlik modelleri 2009'da çıkan çok yeni bir trend. Moda tasarımcılarının en genç ve modern gelinler için hazırladığı bu mini gelinlikler düğünde de bacakları ortaya çıkarmış. Bence pek hoş olmamış, hiç gelinlik havası yok sanki normal bir elbise gibi ama giyenler mutlaka vardır.

5- Çiçek detaylı gelinlik modelleri


Çiçek detaylı gelinlik modelleri 2009 gelinlik trendleri arasında benim favorim oldu. Çiçek detaylarını gelinliğinizin herhangi bir köşesinde kullanarak tatlı ve romantik bir görünüm elde edebilirsiniz. Gelinliğinizdeki çiçekler size oldukça feminen bir tarz sağlayacaktır.

6- Tek omuzlu gelinlik modelleri

Tek omuzlu gelinlik modelleri de aynen tek omuzlu elbiselerin olduğu gibi çok popüler. Cesur bir görünüm elde etmek isteyenler için.

7- Grecian stili gelinlik modelleri

Bu stildeki gelinlik modelleri size oldukça sıradışı bir görünüm kazandırabilir. Ayrıca vücudunuzda saklamak istediğiniz bölgeler varsa (özellikle karın ve kalçalarda), bu tarz gelinlikler bunun için oldukça elverişli.

8- Fırfırlı ve katlı gelinlik modelleri


Fırfırlı ve katlı gelinlik modelleri de gelinliklerde artık klasikleşmiş, her zaman pek çok kişi tarafından tercih edilen bir stil. Romantik ve şık görünüyor.

9- Çiçek desenli gelinlik modelleri

Çiçek desenleri ile sade ve basit bir kesime sahip bir gelinliği bile şık ve ilgi çekici bir hale getirmek oldukça kolay.

Nasıl buldunuz 2009'un gelinlik modellerini? Kimileri oldukça ilginç ve Türkiye'de hiç rastlamadığımız türden, özellikle de renkli olanlar. Acaba siz düğününüz için hangisini seçerdiniz?
Related Posts with Thumbnails