6/18/2009

Basenleri Küçük Gösteren Bikini Modelleri

Bugün okuyuculardan sevgili Kübra'nın da isteği üzerine basenlerini küçük göstermek isteyen bayanlar nasıl bikiniler mayolar tercih etmeli onu inceleyeceğiz. Ama önce şunu belirteyim, geniş kalçalar ve armut tipi vücutlar özellikle Jennifer Lopez ve Beyonce gibi ünlülerin sayesinde artık oldukça seksi ve feminen olarak biliniyor. Yani aslında artık geniş kalça ve basenleri kapamaya çalışmaya hiç de gerek yok. Ama yine de eğer doğru bikini mayo tercihi yapılmazsa kalçalar olduğundan geniş görünüp bizi rahatsız edebilir. İşte doğru bikini mayo seçimi için 8 yol burada.

pear

1- Dikkatleri kalçalarınızdan uzağa, yukarıya doğru çekin. Bunun için açık renkli bir üst ve koyu renkli bir alttan oluşan bikiniler harika. Aynı zamanda üst bikinideki fırfır, desen gibi detaylar da dikkati o tarafa doğru çekmeye yarayabilir.

pear1

2- Vücudunuzun üst kısmına daha çok dikkat çekmek ve alt kısmı gizlemek için kalın askılı üstler de tercih edebilirsiniz.

pear2

3- Vücut hatlarınızın düzgünlüğüne güveniyorsanız, tek parça bir mayo ile de bunu ortaya çıkarabilirsiniz.

pear3

4- Vücuttaki gizlemek istediğimiz bölgeler için desenleri de kullanabilirsiniz. Özellikle büyük ve dikkat çekici desenler tercih edilebilir.

pear4

5- Güzel omuzlarınızı ortaya çıkarmak için straplez bikiniler, tek omuzlu veya asimetrik modeller de kullanılabilir.

pear5

6- Kalçalarınızı daha küçük göstermeniz için feminen tankini modellerinden de faydalanabilirsiniz.

pear6

7- Bacaklarınıza güveniyorsanız, yüksek bel bikinilerle onları ortaya çıkarabilirsiniz.

pear7

8- Bir plaj elbisesi yardımı ile kalçalarınızı ve basenlerinizi kapatabilirsiniz.

Son olarak şunu da eklemek istiyorum ki, vücudunuzda beğenmediğiniz yerleri dert etmek yerine güzelliklerinizi fark edin ve onları ortaya çıkarmaya çalışın. Bu her zaman işe yarayacaktır.

Umarım sevgili Kübra'ya ve aynı dertten muzdarip diğer okuyucularımıza yardımcı olabilmişimdir.

Peki ya siz ne düşünüyorsunuz? Sizin başka önerileriniz var mı?
Related Posts with Thumbnails