6/17/2009

Outlettrendy.com

outlet trendy

Merhaba! Bugün size çok güzel bir internet sitesini tanıtacağım, adı outlettrendy.com. Bu sitede birçok kıyafete %90'a varan indirimlerle satın alabilirsiniz. İyi markaların şık ürünleri var. Ve bu markalardan birçoğu da Türkiye'de satışı bulunmayan ama bizim içimiz giden markalar; Victoria's Secret, H&M, Gina Tricot gibi. Bir göz atmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatlar da çok uygun. Daha az paraya şıklık arayanlar için gerçekten çok güzel bir yer outlettrendy.com.

Ben de geçenlerde buradan bir alışveriş yaptım. Aldıklarımı yakında sizinle de paylaşacağım. İnternetten alışveriş yaparken beden konusunda sıkıntı çekenler outlettrendy.com'da hazırlanmış olan ölçü tablosunu kullanabilirler. Bedenlerin ölçüleri cm cinsinden orada verilmiş. Bu yüzden bedenim olmazsa diye bir sorun kesinlikle kalmıyor. Benimkilerde hiçbir sorun çıkmadı. Kargo sadece 1 gün içerisinde elinize ulaşıyor. Ve tabi ki buradan alışveriş yapınca kargo parası falan ödemiyorsunuz. Sitenin oldukça güvenli bir sistemi var ama yine de kredi kartını internette kullanmak istmeyen varsa havale yöntemiyle de sipariş verebilir, ve hatta ücreti teslimatta kargo görevlisine bile verebilir (birçok internet sitesinde olmayan bu servis 50TL ve üstü alışverişler için ücretsiz, altı için ise 5TL fark ile veriliyormuş) Kısacası her şey düşünülmüş.

Bu arada sadece bayanlar için değil tabi, baylar için de şık şeyler var. Babalar günü de yaklaşıyorken, babalar gününe özel %10-%20 ekstra indirimden faydalanıp babanıza buradan bir hediye seçebilirsiniz.

Ben şimdi outlettrendy.com'dan aldıklarımla biraz daha zaman geçirirken siz de buraya tıklayıp siteye bir göz atın isterseniz.
Related Posts with Thumbnails