7/29/2009

Deneyebileceğiniz 10 Farklı Saç Modeli

sac

sac-1
Siz de benim gibi ara ara hep aynı olan saçlarınızdan sıkılıyorsanız bu yazı tam size göre! İşte saçlarınızdan sıkıldığınızda deneyebileceğiniz 10 trendy saç modeli...

1) Yan Topuz : Saçlarınızı bir yandan toplayıp gevşek bir topuz şekli vererek farklı ve hoş bir model elde edebilirsiniz.

2) Balerin Topuzu: Sarah Jessica Parker'ın sık tercih ettiği bu model sizin de yaz sıcaklarında kurtarıcınız olabilir. Tek yapmanız gereken saçlarınızı mümkün olduğunda yukarıdan topuz yapmak ve topuzunuzun her yerini biraz dağıtmak.

3) Tek Taraflı Örgü: Örgü saçlar çok hoş görünüyor. Benim gibi birçoğunuzun da bu modelleri beğendiğine eminim. Saçınızı ikiye ayırıp bir tarafındaki ufak bir tutamı örebilirsiniz.

4) Uzun At Kuyruğu: Yüzünüzü daha ince ve zayıf göstermek için bu modeli tercih edebilirsiniz. Eğer saçlarınız bu modeli deneyecek kadar uzun değilse, postişlerden yardım alabilirsiniz.

5) Çift Saç Bandı: Düz bir saç bandını saçınıza iki kez üst üste geçirerek çifte bant oluşturabilirsiniz. Saçınızın kalanını toplayarak farklı bir model elde edebilirsiniz.

6) Vintage Dalga: Maşa yardımıyla veya fırçalarınızla saçlarınızda vintage görünümlü gevşek dalgalar oluşturabilirsiniz.

7) Örgü At Kuyruğu: Saçlarınızı toplayıp balık sırtı veya normal örebilirsiniz. Örgünün gevşek olmasına dikkat edip ön taraftaki kısa saçlarınızı de serbest bırakarak salaş bir görünüm elde edebilirsiniz.

8) Veronika Lake Modeli: Bir döneme damgasını vurmuş Veronika Lake ve ona özgü dalgaları siz de saçınıza uygulayarak retro bir görünüm elde edebilirsiniz. İşte Veronika Lake ve onun meşhur dalgaları:
9) Örgü Saç Bandı: Saçlarınızı bir yana doğru ayırıp, ayırdığınız taraftan aldığınız bir tutam saçı örün. Sonra onu saç bandı gibi yine ayırdığınız tarafa doğru yatırın. Ve işte örgü saç bandınız hazır.

10) Hippie Saç Bandı: Hippie tarzı saç bantları bu ara çok popüler. Bu modeli uygulamak için ışıltılı bir saç bandı alıp alnınızdan geçirerek takmanız yeterli.
Related Posts with Thumbnails