8/31/2009

Sonbahar Kış Sezonunda Dolabınızda Bulunması Gerekenler

Sonbahar Kış sezonu yaklaşmakta, markalar yeni sezon ürünlerini piyasa sürmeye başladı bile. Bu sezon kendinize eksiksiz bir dolap istiyorsanız, bir kadının sonbahar kış dolabında bulunması gereken şeylere şöyle bir göz atalım.

jean

2 Jean: Jean hepimizin günlük hayatının bir parçası. Tabi ki sonbahar kış dolabında da olması gereken şeylerden. Biri topuklu ayakkabılarınızla biri de düz ayakkabılarınızda giyilebilecek tarzda koyu renk 2 jean mutlaka dolabınızda bulunmalı.

pantolon

2 Koyu renk Pantolon: Kumaş pantolonlar da iş hayatının vazgeçilmezi. Ofis ortamınız serbestse veya çalışmıyorsanız bile dolabınızda 2 kumaş pantolon bulunmalı, her an onlara ihtiyacınız olabilir. Biri mutlaka siyah olmalı, diğeri de kahverengi veya lacivert tercih edilebilir.

etek

3 Etek: Biri aşağı indikçe açılan çan eteklerden, biri her zaman klasik ve vazgeçilmez (aynı zamanda bu sezonun da modası) kalem eteğiniz ve diğeri de daha natural tonlardan oluşan ve farklı renklerde kombine edebileceğiniz bir etek de dolabınızda mutlaka bulunmalı.

siyahelbise

Siyah Elbise: Ne giyeceğimizi bilemediğimiz zor zamanların kurtarıcısı siyah elbise. Sade diz hizasında bir siyah elbise sonbahar kış dolabınızın da olmazsa olmazlarından.

triko

3 Kazak/Triko: Biri siyah pantolonunuzda giyebileceğiniz siyah bir triko olmalı. İkincisi ise açık bir renk veya camel rengi olabilir. Sonuncusu ise en çok sevdiğiniz ve içinde kendinizi en çok rahat hissettiğiniz, hem jeanlerinizle hem de eteklerinizle uyumlu şık bir triko olmalı.

gomlek

Gömlekler: Mutlaka beyaz önden düğmeli klasik bir model gömleğiniz bulunmalı dolabınızda. Birkaç tane daha açık renklerde gömlek de bulundurursanız hem kumaş pantolonlarınızla hem de etek veya jeanlerinizle bol bol kombinleyebilirsiniz.

ceket

2 Ceket: Bir tane siyah klasik blazer ceket ve bir tane de spor deri ceket.

mont

3 Mont: Bir trençkot, geceleri de giyebileceğiniz şık bir mont ve soğuk kış günleri için kalın yün bir mont.

ayakkabi

5 Çift Ayakkabı: Klasik her şeyle giyilebilecek çok yüksek olmayan siyah bir çift topuklu, süet veya satin burnu açık olmayan bir çift gece ayakkabısı, bir çift spor ayakkabı, uzun siyah bir çift çizme ve yaşadığınız yerin hava durumuna bağlı olarak yağmurlu veya karlı günlerde giyilebilecek bir çift bot.

canta

3 Çanta: Hemen her şeyle kullanılabilecek klasik orta boy bir çanta, içine her şeyinizi sığdırabileceğiniz oversized bir çanta ve gece için şık bir clutch.

İşte hepsi bu kadar. Aslında dolabınızda sadece bunların olması yeterli, dolapta fazladan yer kaplayan bir sürü şeye de o kadar gerek yok değil mi? Bunları farklı şekillerde kombine edip farklı tarzlar yaratmak size kalmış.

Ya eklemek istedikleriniz, sizin olmazsa olmazlarınız neler?

millionlooks
Related Posts with Thumbnails