12/11/2009

Missİst Yarışması 2.hafta

yarisma

Missİst ile birlikte yaptığımız yarışmaların ikincisine geldik. Aşağıdaki sorunun doğru cevabını yorum olarak bırakan ilk kişi Missİst'ten bu çok şık kumaşlı altın kaplama bilekliği kazanıyor. Ama daha bitmedi, soruyu doğru cevaplayan herkes de Missİst'ten %10'luk bir indirimin sahibi olacak. İşte soru geliyor.

Bu kumaşlı altın kaplama bileklik hangi ünlünün stilidir?

İpucu tabi ki  missist.com'da. Soruyu bilin hediyeyi ve indirimleri kapın. Yarışma yarın sabah 10:00'da sona erecek. Tüm yorumları da o zaman yayınlayacağım. Haydi bakalım, kolay gelsin :)

Saat 10:24'te ekleme:
Doğru cevap Nicole Richie olacaktı. Yarışmaya katılan 50 kişiye çok teşekkürler. Cevabı ilk veren sevgili Selin oldu ve Missİst'ten bu güzel bilekliği kazandı. Tebrikler Selincim!

%10 indirim kazananlar ise; Selin, Reyhane, Depresifvisne, Tuğba, Bumblie, N@zo, Seda, Flame, Bi, ModaYemektarifleri, Eb, Irmak, Zeynep, Acemi Terzi, Kelebekus, Elf_Aralik, Pride, Hatice, Neslihan, Anadolu Üniversitesi, Bikem, Ezgi Kibar, Ayşin Koç, Renklerin İçinde, Naki, Maceraperest, My Makeup Story, Hacer, İdil, Serpil, Seher, Pink Princess, Znr, Nihan, Burcu, Gulsah61, Ophelia, Glam's World, Burchin, Karamela, Kurk Mantolu Madonna, Selcen lasoledad, Ece, Mine, Canss ve Esra. Tebrikler!

Tüm kazananların alisveriscini@gmail.com'a bir mail atması gerekiyor. Mailinizde rumuzunuzu da söylemeyi unutmayın :)
Kazanamayanlar üzülmesin, haftaya Missİst yarışmasının sonuncusu yine Cuma günü öğleden sonra burada olacak.
Related Posts with Thumbnails