1/11/2010

Mor Takı ile 1. Yıl Yarışması

bilezik

Bildiğiniz gibi Alışveriş Cini, geçen hafta 1 yılını bitirdi. 1.yılımızın şerefine Mor Takı'nın da katkılarıyla ufak bir yarışma yapacağız. Hediyemiz Mor Takı'dan kardelen bilezik. Bu bilezik 925 ayar gümüşten yapılmış, Swarovski taşlar ile de süslenmiş. Daha detaylı olarak şuradan inceleyebilirsiniz. Gerçekten alanın kendisini çok özel hissedeceği ve yanında ayırmak istemeyeceği kadar güzel ve şık bir bilezik. Bu bileziği kazanmak için aşağıdaki sorunun doğru cevabını yorum olarak vermeniz gerekiyor. Doğru cevabı yorumlara yazan 10. kişi bu bileziği kazanıyor!

Şimdiye kadar Alışveriş Cini'nde yer alan yazılardan en fazla yorum alan yazının başlığı nedir?

İpucu: En fazla yorumu alan bu yazı, Kasım ayında yazılmıştır.

Mail ile gönderilen cevaplar geçersiz sayılacaktır. Yarışma bu gece saat 00:00'a kadar sürecek ve yorumlar yarışma bitişinde toplu olarak onaylanacaktır. Herkesin sadece 1 kere katılma hakkı vardır. Herkese bol şans :)

Arkadaşlar, yorumları saat 00:00'a kadar onaylamayacağım için şu anda hiç yorum yokmuş gibi görünüyor. Tüm yorumlar onaylandıktan sonra burada görünecek. Yani yarışmaya katılmak için 9 yorum olmasını beklememeli hemen yazmalısınız. Şanslıysanız kazanan siz olabilirsiniz :)
Related Posts with Thumbnails