3/05/2010

Cin Cevap: Dalgalı Saç Modelleri



Sevgili Rosemary'nin de isteği üzerine bu sezonun da trendlerinin arasında yer alan dalgalı saç modellerine şöyle bir göz atalım. Bu sezon uzun, dalgalı ve kızıl renkteki saçlar çok ön planda olacak. Rihanna'nın en son turuncu renge boyattığı ve değişik modeller denediği buradaki ve şuradaki saçları da bunu kanıtlar nitelikte.

Gelelim bu güzel dalgalı saçlara nasıl kavuşabileceğimize. Öncelikle doğru bir kesim çok önemli. Kat kat ve hareketli bir model verilmiş saçları dalgalandırmak her zaman daha kolay. Saçlarınız zaten biraz dalgalı ise nemliyken köpük yardımıyla aşağıdan yukarı doğru kaldırarak havalı bir şekil verebilirsiniz. Yok saçlarınız dümdüzse o zaman bigudi veya maşadan yardım alabilirsiniz. Saçlarınızı nemliyken örerek veya dolayarak kurumaya bırakmak da doğal dalgalar edinmek için güzel bir yol olabilir.

Daha önce 2010 yılının moda saç kesimlerinden, moda saç modellerinden ve moda saç renklerinden bahsetmiştim. Ayrıca yine son zamanların trendi örgülü saç modelleri de 2010'da yine çok trend olmaya devam ediyor.
Related Posts with Thumbnails