4/03/2010

2010 Güzellik Trendleri





2010'da moda olan makyaj ve saç trendlerine bugün birlikte bir göz atalım.

1) Taupe dudaklar: Bu renk oje çok modaydı biliyorsunuz. Dudaklar da tırnaklara uyum sağlıyor ve 2010 ilkbahar sezonunda taupe rengi rujlar ön plana çıkıyor.

2) Örgü At Kuyruğu: İki yıldır saç modellerinin en başında örgülü modeller geliyor. Çok doğal ve farklı bir görüntü kattığı için ben de çok seviyorum. At kuyruğu yağılarak gevşekçe örülmüş bir saç kesinlikle çok seksi.

3) Şeker Pembesi Dudaklar: Pembe ruj zaten her yıl biraz moda öyle değil mi?

4) Uzun Dalgalı Saç: Bu sezon uzun saçlarınıza hafif bir dalga verin. Böylelikle aynı zamanda hem yataktan kalmış gibi görünebilir hem de bakımlı olabilirsiniz. Saçlarınız dalgalıya yatkınsa eliniz yardımı ile bir köpük kullanarak, değilse de maşa gibi aletlerle dalgalı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

5) Lacivert Dumanlı Göz Makyajı: Dumanlı gözler de yine iki yıldır makyaj trendlerinin başını çekiyor. Dumanlarınız ille de siyah/gri olmak zorunda değil. Lacivert dumanları da pekala deneyebilirsiniz.

6) Yüksek Topuz: Saçlarınızı hep aynı şekilde bırakmaktan bıktıysanız arada bir topuz yapmayı da deneyin. Hem sizin için değişiklik olmuş olur, hem de yüksekte dağınık bir şekilde toğuz yapılmış saçlar bu yıl çok moda.

7) Kıpkırmızı Dudaklar: İşte modası hiç geçmeyecek bir makyaj trendi daha, kırmızı dudaklar!

8) Yandan Ayrılmış Saç: Saçınızda değişiklik yapmanın en kolay ve hızlı yolu onu genişçe yandan ayırmak. Beklediğinizden daha büyük etki yaratabilir!

9) Likit Eyeliner: Daha önce şurada bahsetmiştim, bu sezon likit eyeliner'ın makyajda önemi büyük. İster incecik çekip gözlerinizi büyük gösterin, ister daha kalın çizgilerle belirginleştirin. Ama bu sezon mutlaka likit eyeliner'ı makyajınızın olmazsa olmaz bir parçası haline getirin.
Related Posts with Thumbnails