5/27/2010

Galata Moda Festivali'nde İlk Gün









Belki birçoğunuzun zaten bildiği gibi Galata Moda Festivali dün tüm hızıyla başladı. İlk gününde orayı boş bırakmak olmazdı, iş çıkışı biraz geç de olsa Galata Moda Festivali'ne uğrayabildim. Zeynep Erdoğan, Özgür Masur, Arzu Kaprol, Deniz Kaprol, Cem Lokmanhekim, Gül Ağış, Bahar Korçan, Simay Bülbül şöyle ilk başta aklıma gelen isimler. Bu isimleri ve daha nicelerini, ilgi çekici tasarımlarıyla birlikte Galata Moda'da bulabilirsiniz.

Gece elbiselerinde Özgür Masur'u çok başarılı buluyorum ancak ilk günün sonunda bile en güzel modeller kapılmıştı. Onun için birazcık acele etmek gerek. Günlükte ise Bahar Korçan'ın melek figürlü elbiseleri, t-shirtleri ve hatta yastıklarında feci gözüm kaldı. Bir parça edinebilirim bir daha gittiğimde. Son olarak da benimki şöyle etkileyici bir tasarım olsun, bakan bir daha dönüp baksın diyorsanız Zeynep Erdoğan standına uğramakta fayda var. Zira kocaman fırfır detaylı elbiseler baş döndürücü.

Galata Moda'ya gitmişken Zeynep Erdoğan ve Gül Ağış ile de tanışma fırsatı buldum, mutluyum. Alışveriş Cini'ni tanıyor biliyor olmaları da mutluluğumu ikiye katladı diyebilirim. Bu arada yarın akşam da 11:11'de Galata Moda Fashion Party var, saat 21:30'da başlayacak. Gelmek isteyenlere haber vermiş olayım.
Related Posts with Thumbnails