3/31/2010

Kırmızı Dudak Çantalar



Kırmızı dudak çantaları daha önce mutlaka bir yerlerde görmüşsünüzdür. 2010 yılının da trendi bu çantalar. Sol üstteki kırmızı dudak clutch Jessica Stam for Aldo koleksiyonundan. Üst sağdaki ise Paris'teki bir sokak modası fotoğrafı. Biraz farklı bir model ise (alttaki) Blisskiss'te bulunuyor. Daha büyük ve biraz daha kullanışlı bana sorarsanız. Yalnız her iki model de gece dışarı çıkarken tüm gözleri üzerinize çekmeye yeterli. Kırmızı dudakların cazibesini çantada da kullanma fikri beni de heyecanlandırdı!

3/30/2010

Machka 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu




İpekyol ve Twist'in yan markası olan Machka, 2010 ilkbahar yaz sezonu için hoş bir koleksiyon hazırlamış.

Fiyatları Twist'e göre biraz daha pahalı olsa da Machka'da ilginç parçalar yakalayabilirsiniz. Arada bir göz atmakta fayda var.

Yüksek bel + dökümlü bluz ikilisini sevdim!

Natasha Poly for H&M İlkbahar 2010




H&M'in Natasha Poly ile birlikte hazırladığı bu koleksiyonu çok sevdim. Natasha Poly aynı zamanda koleksiyonun lookbook'unda da modellik yapmış. Açık renklerin hakim olması, göze çarpan çiçek desenleri ile lookbookta tam bir bahar havası esiyor. Her bir parça hem çok şık hem de rahatlıkla her yere giyilebilecek olan parçalar, bu da büyük bir artı bana kalırsa. Siz ne düşünüyorsunuz?

3/29/2010

Kids' Choice Ödülleri 2010 Turuncu Halı





Kids' Choice Awards -Çocukların Seçimi Ödülleri- 2010 yılında da sahiplerini buldu. Geceye katılan ünlülerin giydikleri kıyafetleri sizinle paylaşmak istedim.Katy Perry geceye giydiği ilginç elbise ile damgasını vurmuş, ben pek beğenmedim. Rihanna'yı ise çok çok şık buldum bu kez - sahne kıyafetinden değil turuncu halıdaki bej elbisesinden bahsediyorum. Sahnede ise giydiği pembe fırfırlı elbise ile çocukların gönlünü bir kez daha kazandığından eminim.

En İyi Çift : Jacob & Bella (Taylor Lautner & Kristen Stewart), The Twilight Saga: New Moon
En İyi TV Show : iCarly
En İyi TV Aktörü : Dylan Sprouse - The Suite Life on Deck / Zack Martin
En İyi TV Aktrisi : Selena Gomez
En İyi Müzik Grubu : The Black Eyed Peas
En İyi Bayan Şarkıcı : Taylor Swift
En İyi Erkek Şarkıcı : Jay-Z
En İyi Şarkı : “Party in the U.S.A.”, Miley Cyrus
En İyi Film : Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
En İyi Film Aktörü : Taylor Lautner
En İyi Film Aktrisi : Miley Cyrus (Hannah Montana The Movie)
En İyi Çizgi Film : SpongeBob SquarePants
En İyi Reality Show : American Idol
En İyi Bayan Sporcu : Misty May Treanor
En İyi Erkek Sporcu : Ryan Sheckler
En İyi Video Oyunu : Mario Kart
En İyi Kitap : Diary of a Wimpy Kid (serisi)
En İyi Animasyon Filmi : Up
En İyi Seslendirme : Jim Carey (A Christmas Carol)
Big Green Yardım Ödülü : Michelle Obama (Let’s Move)

Yaz Gelmeden...

Her ne kadar "sıcak hava insanı" olsam da kışlık kıyafetlerimi, trikolarımı, opak çoraplarımı, en çok da botlarımı yazın çok özlüyorum. O yüzden bu elbiseyi kırmızı kalpli çoraplarımla ve en sevdiğim botlarımla yaz gelmeden bir kez daha giymek istedim. Çoraplar Penti'nin sevgililer günü hediyesiydi hatırlarsanız. Elbise de çok sevdiğim mağaza Bilstore'dan. Elime aldığım kalpli çubukla  bu sevgi dolu konsepti tamamlayayım dedim. Bu hafta benim için yoğun bir şekilde ev değiştirme-taşınma telaşı ile geçecek. Kendime kolaylıklar size de güzel bir hafta diliyorum.

Elbise: Fred Perry
Botlar: Nine West
Çorap: Penti
Kolye: ?
Yüzük: Forever21

Not: Bugün Nr39 Trendyol'da indirime girdi. Kaçırmayın! Hala üye olmadıysanız bu linke tıklayıp üye olabilirsiniz...

3/28/2010

Zara Mart 2010 Lookbook






Baharla birlikte bana bir alışveriş isteği geliyor ki sormayın. Aslında bu durumun sebebi ben değilim, markaların bahar sezonu koleksiyonlarının çok güzel olması. Zara'yı seviyorum ama bahar geldi mi ayrı bir seviyorum. Mart 2010 koleksiyonuna ait lookbook'unu da işte öyle çok beğendim. Koleksiyondan çiçek desenleri, saç bantları, trençkotlar, hem uzun hem kısa tulum modelleri ve fiyonklar dikkatimi çekti. Bir de şu püsküllü takunya tarzı sandaletler hemen her kombinde yer alıyor. Krem rengi Oxford ayakkabılar da pek bir şirin.

3/27/2010

Trendyol'a Üye Olmak İster Misiniz?


Size hemen bir indirimli alışveriş sitesinden bahsetmek istiyorum. Trendyol, aynen Markafoni ve Limango gibi üyelik sistemi ile çalışan bir alışveriş sitesi. Süper markalarda %70'lere varan indirimlerle alışveriş yapmak mümkün, tabi sadece üye olana. Üyelik için davetiye isteyenler bu linkten benim aracılığım ile üye olup siteyi inceleyebilirler.

Şu anda sizi bekleyen kampanyalar; Tom Ford, Else Lingerie, French Connection, Şeymel Vintage, Gamze Saraçoğlu, Paristanbul. Vintage-severler ve yaklaşan ilkbahar yaz sezonuna Tom Ford'dan bir güneş gözlüğüyle beraber girmek isteyenler kaçırmasın derim. Yakında da -sıkı durun- tasarımlarıyla kendisine bayıldığımız ayakkabı markası Nr.39 Trendyol'da indirime giriyor!

"Trendyol.com en seçkin markaların sınırlı sayıdaki ürünlerini, belirli bir süre için %70’e varan indirimlerle üyelerine sunuyor. Trendyol.com’a üye ol, sen de ayrıcalıklı alışverişin keyfini yaşa." 

http://www.trendyol.com/davet/alisveriscini

Vogue Türkiye 2. Sayısındayım


Dün çok güzel bir haber aldım. Günümü güzelleştiren bu haber twitter'dan TrendasticNY'tan gelmişti. Vogue Türkiye 2.sayısında sana yer vermiş diyordu. "Nasıl yani?" diyebildim. Meğer Vogue Türkiye 2. sayısında, ilk sayının yankılarını anlatırken gazetelerden, bloglardan alıntı yapmış. Benim de bu yazımdan birkaç cümle koymuşlar. Çok mutlu oldum, diğer dergilerin çoğu zaman görmezden geldiği bloggerlara Vogue Türkiye'nin kucak açması bence harika. İki sayıdır bloglarla ilgili haberlere yer veriliyor. Umarım da bu böyle devam eder.

Bu arada blog adresimde ufak bir hata var ama olsun, bu bile keyfimi bozamaz.

3/26/2010

Jeggings

Eminim birçoğunuz jeggings diye bir şey duymuştur. Jean + leggings = Jeggings. Sanırım bu formül her şeyi anlatıyor zaten. Tayt ve jean'in birleşiminden oluşuyor jeggings bu yıl taytların popülerliğinin birden bire tavan yapması ile birlikte ortaya çıkmış oldu. Birçok markanın mağazalarında ve özellikle de Terkos Pasajı başta olmak üzere birçok pasajda bol bol bulabilirsiniz. 

Taşlanmış ve eskitilmiş görünümlü bir jeggings Vero Moda'da görüp denemiştim ama biraz şişman gösteriyor gibi geldiği için vazgeçmiştim. Şimdi ise Sienna Miller'ın giydiklerini çok beğendim, sanırım bir şans daha vereceğim.

Ben Sherman






Ben Sherman Amerika'da aslında çok popüler bir marka ama Türkiye'de nedense ismini pek duymuyorum. Geçende yeni sezonunda neler varmış diye bir bakayım derken bunları buldum.Beğendiğim parçalar var, keşke Türkiye'de de satışı olsaydı dedirtiyor insana. Baştaki pembe mont, turkuaz mini elbise, beyaz gömlek ve sondaki siyah beyaz elbise istek listeme kesinlikle girerdi.

Ekleme: Geçen sezondan beri V2K'larda satılıyormuş Ben Sherman. Bilgilendirme için Posh Butik'e teşekkürler.

3/25/2010

Sex and the City 2 Çok Yakında






Biliyorsunuz bizim kızlar -Carrie, Samantha, Miranda ve Charlotte- Sex and The City'nin 2.sini çekerek bizi bir kez daha mutlu etmeye kararlılar. Film için Mayıs 2010 deniyordu ama bu ara Haziran'a ertelendiği söyleniyor. Yine de sonuçta bu yaza doğru merakla beklediğimiz Sex and The City 2'yi görebileceğiz, yaşasın! Filmden birkaç görüntüye rastladığım gibi burada paylaşmadan edemedim elbette. Bu fotoğraflar beni daha de heyecanlandırıyor... Daha önce fragmanını da yayınlamıştım.

Çizgili Giyen Ünlüler


Geçen gün çizgili kıyafet ve aksesuarların bu sezon ne kadar moda olduğundan bahsetmiştik. Aslıdna çizgili şeyler her yıl severek giyilebilir bana kalırsa. Şimdiye kadar ünlülerin de birçok kez tercihi çizgililerden yana olmuş. Miranda Kerr'in üstteki çizgili elbisesine bayılmıştım. Tam yazlık, hafta sonu ayağında bir de parmak arası terlik geçirip çıkmalık, aynen onun da yaptığı gibi. Gri çizgili şalı da sevdim, oda tam bana göre.

3/24/2010

Kısa Beyaz Elbise


Kış ayları için kısa siyah elbise neyse yaz ayları için de kısa beyaz elbise o bence. Bu yaz böyle bir elbise kendinizi güzel ve şık hissetmek için yeterli. Anna Kendrick, Marion Cotillard ve Camilla Belle de kısa beyaz elbiseleri tercih etmişler ve güzellikleriyle göz dolduruyorlar. Üçünü de çok beğendim ve çok gösterişli buldum.

Muhteşem Pastalar



Ünlülerin doğum günlerinde veya özel günlerde sahip oldukları bu muhteşem pastaları görüp de imrenmemek elde değil! Benim favorim aralarından kat kat kalpli pasta oldu. Eva Longoria'nın üzerinde ismi yazan pastası da harika görünüyor. Ya sizin favori pastanız hangisi?

3/23/2010

Çizgili Giymeyi Sever Misiniz?





Çizgili giymeyi sevmeyen herhalde yoktur. Özellikle de enine çizgililer, bir de siyah beyaz olursa harika! Üstelik bu sezon oldukça modalar. Çizgili bir üstünüz, bir elbiseniz olmadı bir şalınız mutlaka dolabınızda bulunmalı. Ben özellikle siyah beyaz çizgili üstlerin yüksek bel pantolon veya eteklerle kombinlenmiş haline bayılıyorum. Ve evet benim de var bir çizgilim yaşasın!

Cassette Butik





Size bugün bir tanıdıktan sonra kopamayacağınız bir butikten bahsedeceğim. Casette Butik'le ben de yeni tanıştım sayılır ama gördüğüm güzel tasarımlar hiç aklımdan çıkmıyor. Farklı, dikkat çekici ve kesinlikle şık kıyafet, aksesuar ve ayakkabı modelleri arıyorsanız Casette Butik'e göz atmanız gerektiği kesin. Fotoğraflar kendilerini öyle güzel anlatıyor ki, gerisini onlara bırakıyorum.Yalnız en üstteki cici ayakkabılardan en az birini dolabımda istiyorum, onu söyleyeyim...

Adres: Bağdat cad. 372/C (Şaşkınbakkal Mango karşısı) , Şaşkınbakkal,Kadıköy,İstanbul
Tel: +90 216 356 00 69 (Ulaş & Selen Şekeroğlu)
Email:cassetteistanbul@gmail.com
Related Posts with Thumbnails