2/09/2009

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri - Romantik Aşık




"Sevgiliniz hangisi?" anketimiz tüm hızıyla devam ederken, her erkek tipine uygun sevgililer günü hediye tavsiyeleri başlıyor! Bu arada hala oyunuzu vermediyseniz, sizi sağ üst taraftaki anketimize yönlendiriyorum :)

İlk erkeğimiz "Romantik Aşık". Şimdiye kadar 7 kişi sevgilisi için "Romantik Aşık" demiş. Ama tahmin ediyorum ve umuyorum ki, her erkeğin içinde ufak da olsa bir romantik aşık tarafı vardır. :)

Bu yüzden eğer sevgilinizin bir "Romantik Aşık" olduğunu düşünmüyorsanız bile, sevgililer günü hediyesi olarak bu hediye setinden bir tane tercih edebilirsiniz.

Setteki sevgililer günü hediyelerimizi tek tek yakından inceleyelim...

1- Bun Design 4lü Fotoğraflık - 39.90TL
Bu 4lü fotoğrafa ikinizin fotoğraflarından en sevdiklerinizi seçip koyabilirsiniz. Böylelikle sevgilinizin sizi her istediğinde görebileceği, her özlediğinde bakabileceği bir fotoğraflığı olmuş olur.
Nerede bulunur? Bun Design'ı İstanbul'da Cevahir, Mayadrom, İstinye Park alışveriş merkezlerinde, Bağdat Caddesi'nde ve Etiler MKM'de bulabilirsiniz. Veya internet sitelerinden de online sipariş edebilirsiniz: bundesign.com

2- DKNY Saat - 233.10TL
Bu şık DKNY saat, saat&saat'ten.
Nerede bulunur? Saat&Saat'i İstanbul'da Cevahir Alışveriş Merkezi'nde bulabilirsiniz. Ayrıca internet sitesinden de online sipariş verebilirsiniz: saatvesaat.in

3-Lovells Çikolata - 12TL/kg ile 60TL/kg arası değişiyor.

Eğer sevgililer günü için büyük bir hediye almayı düşünmüyorsanız bu lezzetli Lovells çikolatalardan bir paket yaptırıp sevgilinizin kapısını çalabilirsiniz. Çikolataların görünüşü yemeye kıyamayacağınız kadar güzel ama tatları da karşı koyamayacağınız kadar lezzetli... Tam bir ikilemde kalabilirsiniz :)
Çikolatanızın kabı için yukarıda gördüğünüz şık kutuları tercih edebileceğiniz gibi, sevgililer günü için özel tasarlanan ve nispeten biraz daha pahalı olan kalpli kutulardan da alabilirsiniz.
Nereden bulunur? Lovells Etiler, Bağdat Caddesi ve Nişantaşı'nda var.
Etiler'deki Nispetiye Caddesi'nde Akmerkez'den Etiler'e doğru giden yol üzerinde, Nişantaşı'ndaki de Güzelbahçe Sokak'ta.

4- Zara Açık Kahve Kazak - 34.95 TL

Eğe sevgiliniz de sizin gibi alışverişi ve giyinmeyi seviyorsa (az da olsa :)) ona böyle bir kazak alabilirsiniz.
Nerede bulunur? Zara bildiğiniz gibi hemen hemen her alışveriş merkezinde var. Hemen aklıma gelenler Cevahir, Akmerkez, Nişantaşı, Metrocity, Capacity ve Bakırköy Town Center.

5- Starbucks Kalpli Kurabiyeler - 4TL

Bu kalpli kurabiyeler, her sevgililer gününde olduğu gibi bu sene de Strabucks'ta yerini aldı. Geçen sene denemiş ve de çok beğenmiştim, tavsiye ederim :) Fincanlar da yine çok güzeller...
Nerede bulunur? Tüm Starbuckslar...

6- Bun Design Mousepad - 14.50 TL
İkinizin fotoğrafını bu mousepad'in içine yerleştirerek, ona dekoratif bir mousepad hediye edebilirsiniz.

7- Bun Design 4lü Çerçeveli Saat - 29 TL

Yine birlikte olduğunuz fotoları içine yerleştirip ona böyle dekoratif bir saat ve fotoğraflık hediye edebilirsiniz.

8- Rochas EDT 50 ML - 102.09TL
Romatik erkeklere yakışacak zarif bir koku.
Nereden bulunur? Sevil Parfümeri şubeleri ve şnternet sitesi: sevil.com.tr

9-Bun Design Kalp Ödül - 59 TL

Eğer onun dünyanın en iyi sevgilisi olduğunu düşünüyorsanız, sevgililer gününde ona böyle bir hediye verebilirsiniz. :)

10- Pull and Bear Pembe Çizgili Kazak - 54.95TL


Sevgililer gününde hediye olarak düşünebileceğiniz bir kazak Pull and Bear'dan.

Burada resimlendirmemiş olsam da alternatif bir fikrim daha var. O da sevgiliz ve sizin fotoğrafınızı puzzle şeklinde bastırıp, puzzle'ı yapması için ona vermeniz. Bunu yapan birçok yer var, hatta internet sitelerinden de sipariş verebiliyorsunuz. Bulamazsanız benden yardım isteyebilirsiniz ;)

Umarım size bütün bu sevgililer günü hediye tavsiyeleri yardımcı olabilmiştir. Ama her şeyden önemlisi ona içten bir "Seni seviyorum" demeniz, ve söylemekten de öte onu sevdiğinizi hissettirebilmeniz ;)
Şimdiden sevgililer günüüz kutlu olsun!!
Related Posts with Thumbnails