2/09/2009

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri - Teknoloji Delisi



"Sevgiliniz hangisi?" anketimizin liderlerinden "Teknoloji Delisi" sevgili. Eh ne de olsa teknoloji çağındayız. Teknoloji hayatımıza o kadar önemli şeyler katıyor ki, sevgililerimizin teknoloji delisi olmasına şaşmamak gerek :)

Şu ana kadar benim sevgilim "Teknoloji Delisi"dir diyen 16 kişi olmuş. Fakat ben inanıyorum ki bu hediye setindeki parçalar birçok erkeği mutlu edebilecek cinsten.

Setteki sevgililer günü hediyelerimizi tek tek yakından inceleyelim.

1- Sony PSP Slim - 429 TL

PSP (Play Station Portable) için yeni Gameboy diyebiliriz. Ama erkeklerin özellikle de "Teknoloji Delileri"nin çok sevdiği bir şey olduğu kesin.
Nerede bulunur? Teknosa şubeleri ve internet sitesi: teknosa.com

2-Iphone - 800 TL

Devrim yaratan Iphone'dan bir tane alıp sevgililer gününde ona hediye edebilirsiniz.
Nerede bulunur?Doğubank'ta. Iphone zaten pahalı bir işey olduğu için Doğubank'a gidip oradan almanızı öneririm. Çünkü Doğubank'ta fiyatı 800TL'ye kadar düşebiliyor. Doğubank Eminönü'nde.

3- Nintendo Wii - 664 TL
Nintendo Wii ile sonunda onu koltuğa yapışmış bir şekilde oyun oynamaktan kurtarabilir ve biraz harekete geçmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik o kadar eğlenceli bir alet ki, siz de ona katılmak isteyeceksiniz.
Nerede bulunur? Teknosa şubeleri ve internet sitesi: teknosa.com

4- Play Station 3 - 859TL

Kendisi de bir "Teknoloji Delisi" olan sevgilimin dediğine göre, böyle bir sevgililer günü hediyesinin ardından sevgilinizin size aşık olması garantiymiş :) Ama siz zaten size aşık olan birine alın bunu, ve mutlu edin onu ;)
Nerede bulunur? Teknosa şubeleri ve internet sitesi: teknosa.com

5- Seiko Saat - 619TL

Bu Seiko saat tam "Teknoloji Delileri"ne yakışacak türden.
Nerede bulunur?Konyalı Saat Beyoğlu, Alışveriş Saati Kadıköy ve Profilo, Kuz Optik ve Saat Nişantaşı, Bersa Saat Cevahir, Aydın Saat Kanyon, Bahariye Saat Akmerkez, Damas Astoria.

6-DKNY Be Delicious EDT 100ML - 172.28TL (-%30 Sevgililer günü indirimi @ T.A.)
DKNY Be Delicious parfümü "Teknoloji Delisi"ne uygun.
Nerede bulunur? Tekin Acar Kozmetik şubeleri ve internet sitesi: e-tekinacarkozmetik.com

7-Zara Gri Çizgili Üst - 19.95TL


Umarım size bütün bu sevgililer günü hediye tavsiyeleri yardımcı olabilmiştir. Ama her şeyden önemlisi ona içten bir "Seni seviyorum" demeniz, ve söylemekten de öte onu sevdiğinizi hissettirebilmeniz ;)
Şimdiden sevgililer gününüz kutlu olsun!!
Related Posts with Thumbnails