2/24/2009

Abiye ve Gece Elbiselerinde Top 10 İpucu

1- Tek omuzlu elbise giyin: Asimetrik kesimli ve tek omuzlu elbiseleri tercih edin. Metalik aksesuarlarla da kıyafetinizi süsleyebilirsiniz.

2- Straplez giyin: Straplez, bana göre olabilecek en feminen kesim. Bu elbiseleri minimum aksesuar ile giyin ve dekoltenizin kendisini göstermesine izin verin.

3- Topuklarınızı yükseltin: Yüksek topuklar gece boyunca kendinizi daha seksi ve güzel hissetmenizi sağlayacak.

4- Bir rock star haline gelin: Aksesuar konusunda cesur olun. İlginç ve çarpıcı küpeler kullanabilirsiniz.

5- Rum şıklığı: Rum stilinde bir elbise ile başarısız olmak imkansız. Hem feminen hem de çekici. Üstelik klasik olduğu kadar modern de.

6- Farklı renkler tercih edin: Kalabalıkta öne çıkmak ve fark edilmek için çağdaş ve farklı renkler tercih edin.

7- El çantası kullanın: Parıltılı bir el çantası kıyafetinizi tamamlayacak olan ve her moda düşkünü kadının dolabında olması gereken bir eşya. Işıltılı çantanızı aynı zamanda bir aksesuar olarak da düşünebilirsiniz.

8- Bileklerinizi aksesuarlarla donatın: Bileklerinizde bol bol aksesuar kullanın ve bileziklikleriniz ile iki bileğinizi de ışıldatın.

9- Upuzun elbiseler giyin: Bu gösterişli uzun elbiseler ile geceye büyük bir etki yaratmaya hazır olun.

10- Kararsızsanız siyah giyin: Siyah elbiselerinizi tekrar tekrar giyebileceğiniz durumlar olacak. Özellikle kısa siyah elbiseler kokteyl tarzı geceler için oldukça uygun ve böylelikle elbisenizi bir gece yerine birkaç gece kullanabileceksiniz.
Related Posts with Thumbnails