2/17/2009

Confessions of a Shopaholic - Bir Alişverişkoliğin İtiraflari



Bu aralar yani 20 Şubat'ta vizyona girecek yeni bir film var adı Confessions of a Shopaholic (Bir Alışverişkoliğin İtirafları).

Fotoğrafta gödüğünüz kocaman alışveriş torbası yaklaşık 2 haftadır falan Kanyon Alışveriş Merkezi'nin tam ortasında duruyor.

Filmin ön gösterimi Kanyon'da yapılacak. Filmde Isla Fisher, benzetmek gibi olmasın bir alışveriş tutkununu canlandırıyor. Film renkli sahneler ve eğlenceli replikler ile dolu. Bridget Jones, Sex and The City ve Devil Wears Prada gibi filmleri severek izlediyseniz ama keşke biraz daha fazla moda biraz daha fazla ayakkabı ve çanta görseydik diye düşündüyseniz bu filmi asla kaçırmamalısınız.

İşte filmden birkaç görüntü, oldukça renkli değil mi? :)




Confessions of a Shopaholic Filminin Kısa Tanıtımı:

Rebecca Bloomwood (Isla Fisher), New York’un ışıltılı dünyasında yaşayan, neşe dolu bir genç kızdır. Alışveriş konusunda çok başarılıdır, hatta belki biraz fazla başarılıdır. Çok sevdiği, her sayısını ilgiyle izlediği bir moda dergisinde çalışma hayalleri kurmaktadır. Ancak derginin yayınevinin kapısından içeri adım atmayı bile başaramaz. Sonunda aynı şirketin yayınladığı bir finans ve ekonomi dergisinde okurlara az parayla çok alışveriş temalı (hesaplı alışveriş üzerine tavsiyeler veren) köşe yazılarını yazma işini eline geçirmeyi başarır. Hayalleri teker teker gerçek olmaya başlamıştır ama bir sorun vardır. Kendisi iflah olmaz derecede sıkı bir alışverişkoliktir. Bu zaafını finans dergisindeki herkesten gizlemeye çalışır. Geçmişinin geleceğini mahvetmemesi için olağanüstü bir çaba harcamak zorunda kalacaktır.

Related Posts with Thumbnails