2/08/2009

Kombin: Merhaba Yağmur!

İstanbul'da haftasonunu yağmurlu geçirdik. Sever misiniz sevmez misiniz bilmem ama hava tahminlerine göre çarşambaya kadar da güneş yüzü göremeyecekmişiz.

Şahsen ben her zaman güneşli havaları tercih etmişimdir. Yağmurlu günlerde ne yapacağıma ve giyeceğime bile karar vermek zor oluyor benim için. Eğer siz de benim gibi böyle havalarda kendinizi kasvetli hissediyorsanız işte kendinizi iyi hissetmek için gereken kombin. Hem yağmurlu havalarda da şık, güzel ve konforlu hissetmek, hem de yağmurdan korunmak için :)

Diz boyunda bir etek ve triko bir üst ile başlayın. Hava soğuk ise ve üşüyorsanız bunların altına taytlarınızı veya kalın çoraplarınızı da ekleyebilrsiniz.

Yağmurdan korunmak ve sıcak kalabilmek için size hoş bir mont lazım. Bu çift düğmeli kalın mont tam aradığınız şey. Kapşonu da sizi ekstra olarak soğuktan koruyacak :)

Kombininizi güzel bir çift yağmur botuyla bitirin. Aksesuar olarak da yağmura karşı dayanıklı bir çanta, şık bir bilezik ve şeffaf, plastik bir şemsiye de kullanabilirsiniz.

İşte hazırsınız, merhaba yağmur! :)
Related Posts with Thumbnails