3/25/2009

2009 İlkbahar Yaz Güneş Gözlüğü Modelleri

Gözlükler bizi sadece güneşten korumakla kalmıyor, artık vazgeçilmez bir aksesuar haline geldiler. Birçok bayan kıyafetine göre çeşit çeşit, renk renk gözlük alıp takıyor. 2009 ilkbahar yaz sezonunda sizin de yeni bir gözlük edinmeye ihtiyacınız varsa işte yeni sezonun en gözde güneş gözlüğü modelleri...

1-Ray-Ban'in Wayfarer gözlükleri

Artık bir klasik halini almış Ray-Ban'in Wayfarer tarzı gözlükleri bu sezon da yine moda. Bu tarz gözlüklerden düz modeller dışında değişik detaylarla süslenmiş ilginç modeller de bulmak mümkün.

2- 70'ler stili kalın çerçeveler

İlk 70'lerde popüler olan kalın çerçeveli gözlüklerle birkaç sezondur olduğu gibi yine bu sezon da çok sık karşılaşacağız.

3- Tortoise shell stili gözlükler

Tortoise shell yani 3 renkli çerçeveler hala sezonun gözde modellerinden. Klasikleşmeye doğru giden bu gözlükleri her şeyle kullanabilirsiniz.

4- Gradient camlar

Koyudan açığa doğru renk değiştiren gözlük camları en son trenler arasında. Camlardaki bu renk değişimi size hoş ve modern bir görüntü katacak.

5- Yuvarlak 'John Lennon' stili gözlükler

John Lennon stili yuvarlak çerçeveli güneş gözlükleri geri döndü. İlgi çekici ve ilginç görünümleriyle dikkatleri üzerine toplamak isteyen bayanlar için oldukça uygun.

6- Aviator Modeller

Güneş gözlükleriyle daha spor bir görünüm elde etmek isteyenler 2009'da bu modelleri deneyebilirler.

7- Büyük gözlükler

Bu yılın belki de en gözde trendi büyük gözlükler. Son zamanlarda bayanların tercihi hep büyük aksesuarlardan yana(çantada, takılarda ve gözlüklerde de olduğu gibi). Ve bence de bu büyük gözlükler süper görünüyorlar.

8- Beyaz çerçeveler

Cool ve retro bir görünüm elde etmek isteyen bayanların tercihi de beyaz çerçeveli güneş gözlükleri. Bence bu gözlükler casual ve günlük kıyafetlerle birlikte kullanılınca daha bir güzel oluyorlar. Bana Cin Sokakta #1'deki konuğumuzun güneş gözlüklerini anımsattılar.

Peki sizin güneş gözlüğü tercihiniz hangisi?
Related Posts with Thumbnails