3/27/2009

Giderek Artan Tayt Modası




Dünyadaki ekonomik kriz birçok kişiyi harcamalarına kısıtlama getirmeye ve tasarrufa yöneltiyor. Bu durumdan olumsuz etkilenmeyen belki de tek şey ise ilginç ama taytlar. 80'lerin büyük trendi taytlar son dönemde artan bir grafikle satılmaya devam ediyor.

Uzmanlar bu durumu şöyle açıklıyor; gardroplarına sürekli yeni bir şey ekleme isteğinden kopamayan bayanlar bu ara yeni bir pantolon veya jean almak yerine taytları tercih ediyor. Çünkü taytlar pantolonlardan 2 kat daha ucuz. Üstelik çok ama çok moda.

Stilistlerin söylediğine göre bu tayt modası daha çok çok uzun süreler bizimle kalacak. Sanırım hepimizin istediği şey daha az paraya biraz rahatlık ve şıklık da ondan... Siz ne dersiniz?


Lindsay Lohan tayt deyince akla gelen ilk ünlülerden biri. Tayt onun için artık bir alışkanlık olmuş ve hemen her gün kendisini başka bir taytla görüyoruz.

Benim fikrim Lindsay Lohan'ın 1. ve 5. resimlerindeki gibi taytların uzun t-shirt, tunik veya elbiselerle kullanılmasından yana. Pantolon yerine kullanıldığında pek de hoş bir görtüntü çıkmadığını düşünüyorum.

Daha önce ünlülerin tayt tutkusundan, desenli tayt ve metalik tayt trendlerinden de söz etmiştim.
Related Posts with Thumbnails