6/03/2009

Tavus Kuşu Modası

tk

Tavus kuşunun kendisine hayran bıraktıran güzellikteki renklerini üzerinizde taşımaya hazır mısınız? Bu sezon kıyafetlerde, aksesuarlarda, takılarda, ayakkabılarda kısacası her şeyde bir tavus kuşu modası var ki almış başını gidiyor. Özellikle küpe ve saç aksesuarlarında çok sık rastladığımız bu trendi ben de çok sevdim. Sizin fikriniz nedir?

Tavus kuşu trendi deyince, belki de bu trendi başlatan Matthew Williamson'ın H&M için hazırladığı koleksiyona gitti aklım. Matthew Williamson bu koleksiyonda tavus kuşu tüylerini olukça fazla ve çarpıcı bir şekilde kullanmıştı. İşte o koleksiyondan birkaç tavus kuşu desenli kıyafet.
tk1

tk2

Bu kıyafetlerden ünlüler dünyasının favorisi alttaki saks mavisi tavus kuşu desenli elbise oldu kesinlikle. Öyle ki üst üste aynı elbiseyi birçok ünlüde gördük. Aşağıda sırasıyla Mischa Barton, Katy Perry ve Nicky Hilton'ın bu elbiseyle görüntülenmiş fotoğraflarını bulabilirsiniz. Benim bunlardan en sevdiğim Mischa Barton oldu, mavi gözlükleri ve sevimli bootieleri ile harika görünüyor. Bu üçünden sizin favoriniz hangisi?

tk3

tk4

tk5
Related Posts with Thumbnails