7/11/2009

Ece Sükan Hakkında

ece sükan-2

ece sükan-3

ece sükan-4

ece sükan-5

ece sükan

Ece Sükan son zamanlarda kendinden en çok bahsettiren isimlerden. Hem manken, hem oyuncu, hem modacı, hem stil danışmanı, hem de trend setter. Ece Sükan'ın yapmadığı iş neredeyse yok, onda ne ararsanız var. Onu seven de var sevmeyen de, çok abartıldığını düşünen de var. Siz hangi taraftansınız bilmem ama Ece Sükan benim için Türkiye'nin en iyi mankeni ve moda dünyasının en önde gelen isimlerinden biri.

Bir kere kaliteli duruşu ve kültürü ile diğer tüm mankenlerden farklılığını ortaya koyuyor. Ted Ankara Koleji ve ODTÜ Psikoloji mezunu olan Ece Sükan, röportajlarına göre çocukluğundan beri modaya ve güzel giyinmeye meraklıymış. Şimdilerde vintage kelimesiyle birlikte adını sık sık duyuyoruz nitekim bu vintage modasını Türkiye'ye getiren isim bizzat kendisi. Nişantaşı'nda Ece Sükan Vintage adında bir mağazası da bulunuyor ve bu modayı kendi tarzında da zaten bol bol uyguluyor. Ece Sükan deyince hemen akla gelen bir şey daha var, o da kalın kaşları. Uzun yıllardır kalın kaşlarına hiç dokunmayan Ece Sükan, böylelikle bu seneki kalın kaş modasının da öncülüğünü yapmış oldu.

Belki birçoğumuz onu Aşk Yakar dizisinden de hatırlıyoruz. Modadan sonra oyunculuğa da el atan Ece Sükan bu işte de oldukça başarılıydı.

Yaptığı en son iş ise Mavi Jeans ile anlaşıp aşağıda resimleri bulunan Ece Sükan for Mavi koleksiyonunu ortaya çıkarmak. Bu koleksiyonda her ne kadar kendi adıma umduğumu bulamasam da Ece Sükan'ın bunca işi bir arada çok iyi bir şekilde götürdüğünü ve hoş stili ile Türkiye'deki moda anlayışını başarılı bir şekilde temsil ettiğini düşünüyorum. Ve onunla gurur duyuyorum. Yakın bir zamanda onunla röportaj yapacağımın müjdesini size verebilirim. Bu benim için çok gurur verici bir deneyim olacak, tabii olursa. Daha kesin bir şey yok :)

Ece Sükan hakkında sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum. Siz de onu beğenenlerden misiniz, yoka abartıldığını düşünenlerden mi?

ece sükan-1
Related Posts with Thumbnails