10/31/2009

Ünlülerin Havaalanı Stilleri

airport1
Victoria Beckham - Michelle Williams - Beyonce

airport
Jessica Simpson - Lauren Conrad - Vanessa Hudgens

airport2
Kim Kardashian - Gwen Stefani - Miranda Kerr

airport3
Lindsay Lohan - Lady Gaga - Paris Hilton

Yolculukta benim gibi en rahat giysilerinizi üzerinize geçirip gitmeyi tercih ediyor olabilirsiniz ama bu ünlüler için hiç de böyle değil. Havaalanında ünlülerimizi bir şıklık yarışında görüyoruz adeta. Ben de ünlülerin havallanı stillerinden fotoğrafları derledim ve işte karşınızdalar. Aralarında Miranda Kerr, Lauren Conrad gibi parmak arası teliklerini geçirip rahat olmayı tercih edenler de var, Kim Kardashian, Victoria Beckham gibi fazla şık olanlar da.Özellikle de Victoria Beckham'ın havaalanında giydiği kıyafetler oldukça ünlü. Peki sizin favoriniz kim?

10/30/2009

Botlarda Toka Trendi

toka (1)

toka

Bu sezon botlarda bir toka trendi var gidiyor. Neredeyse bütün dev markalar koleksiyonlarında toka detaylı botlara bol bol yer vermiş. Hem de bu tokalar oldukça büyük, çok sayıda ve dikkat çekiciler. Ben çok sevdim bu trendi, ilk resimdeki Balmain'leri istiyorum!

Kate Moss for Topshop Christmas 2009

5-9

6-6

kate

kate1

Kate Moss'un Christmas 2009 için tasarladığı koleksiyon satışa sunuldu. Kate Moss koleksiyonunu işte bu fotoğraflarla tanıttı. Koleksiyon gece giyimi ve iç çamaşırlarından oluşuyor. Bol pullu parıl parıl kıyafetler ve Kate'in giydiği file çoraplar dikkat çekici.

10/29/2009

Topshop'ta 29 Ekim'e Özel %30 İndirim

topshop8
Topshop'ta bugüne yani 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel yeni sezon ürünlerde %30 indirim varmış. Belki hala aranızda yetişebilecek olanlar vardır diye haber vereyim istedim. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun :)

2010 Yazının Trend Renkleri

beige_091309

red_091609

yellow_091209

sequined-disco-dresses_091309

brightshoes_091609

Sevgili Bircan bana facebooktan mesaj atarak 2010 yazının trend renkleriyle ilgili bilgi istedi. Ben de dev markaların 2010 yaz koleksiyonlarını ortaya koyduğu moda haftalarından birkaç resim derledim. 2010 yazında sarı, kırmızı ve bej renklerini çok göreceğiz. Özellikle bej rengini çok seven biri olarak, bu habere sevindim. Ayrıca parıltılı renklerdeki elbiseler yine çok trend. Ayakkabılarda da canlı renkler moda olmaya devam edecek. Siz de Alışveriş Cini'ni Facebook'unuza ekleyin, modayı orada da takip edin :)

10/28/2009

Büyük Göğüslüler Nasıl Giyinmeli?

bg

bg1

Sevgili Gözde, bana uzun zaman önce bir mail atarak büyük göğüslülerin tercih etmesi gereken kıyafetlerle ilgili bilgi istemişti. Bu isteği malesef unuttuğum için bu zamana kadar yazamadım. Gecikme için Gözde'den özür diliyor, ve hemen konuya geliyorum.

Kadınların pek çoğu göğüslerinin küçüklüğünden şikayet ederken, büyük göğüslere sahip olanlar da bu durumdan hiç memnun olmayabiliyor. Özellikle büyük göğüsler vücudunuzu daha kalın ve sizi daha şişman göstereceği için problem olabilir. Her şeyden önce sütyen seçimi çok önemli. Göğüsleri toparlayacak ve küçük gösterecek sütyenler tercih etmek gerekiyor. V yakalı bluzlar yerine omuzları açıkta bırakan veya kayık yakalı bluzlar göğüslerinizi daha küçük gösterecektir. Kalın kemerler göğüsleri daha fazla ortaya çıkaracağı için sakınılacaklar listesinde. İnce kemerler tercih edilmeli. Dikkati göğüslerinizden uzaklaştırmak için büyük küpeler takılabilir. Ayrıca düz renk basic t-shirtler ile desenli altlar, dikkatin vücudunuzun alt tarafına yoğunlaşmasını ve böyle göğüslerden uzaklaşmasını sağlar. Ayrıca fazla dar elbiselerden de kaçınmalı, hafif dökümlü modeller tercih edilmeli. Bu arada Kim Kardashian büyük göğüs denince akla gelen ilk ünlülerden biri. Onun bu konuyla nasıl başa çıktığını da resimlerde görebiliriz. Gerçi bana pek kapatmaya çalışıyor gibi gelmedi.

Twigy Yağmur Botları

twigy

Twigy'nin her sene çıkardığı yağmur botları bu sezon da mağazalarda yerini aldı. 60 TL gibi uygun bir fiyatı var, yağmur botu almak isteyenlere oldukça iyi bir alternatif. Ben de geçen sene mor tokalı olanlarından almıştım, ve şimdi seve seve giyiyorum. Bu resimlerdeki düz beyaz olanları da çok sevdim. Bugün İstanbul'da hava yine yağmurlu, bu botları giymenin şimdi tam zamanı.

10/27/2009

Jimmy Choo For H&M 2009 Koleksiyonu

jimmy
jimmy1
jimmy2
jimmy3
jimmy4

Jimmy Choo'nun H&M için tasarladığı koleksiyonu gördünüz mü? Çok ama çok güzel bir koleksiyon olmuş, ne diyeyim istisnasız her parçada gözüm kaldı resmen. Özellikle de ayakkabılara bakmaya doyamadım. 2009 2010 sonbahar kış sezonunun trendlerini de bir güzel üzerinde taşıyor her bir parça. Fiyatları da Jimmy Choo ile karşılaştırıldığında çok daha makul tabii. Bir kez daha H&M Türkiye'ye gelsin artık yeter diyorum ve sizi bu güzel koleksiyonla baş başa bırakıyorum.

Cin Cevap: Sweet Sixteen

16 (1)

16 (2)
16

Sevgili Sinem, bana mail atarak haftaya 16.doğum gününde giymek için tavsiyeler istedi. Bence doğum günlerinde giymek için en uygun kıyafet elbise. Hem şık hem de sevimli bir elbise seçimi ile doğum gününü geçirmek çok güzel olur. Birkaç elbise kombini beğendim sevgili Sinem için. Altına da bağcıklı bilekte botlar veya çizmeler, işte doğum gününe hazırız. Tabi artık havalar soğudu, üzerine blazer ceket, deri ceket veya trençkot gibi mont türlerinden de tercih etmeli. Umarım yardımcı olabilmişimdir Sinemcim, şimdiden nice yıllara :)

Kuzenimin Düğünü

10429_163460358155_668358155_3575743_5553883_n

ANG_1067

dugun1

Geçen hafta kuzenim çok güzel bir düğünle evlendi. Belki aramızda evlilik hazırlıklarında olanlar vardır diye bu fotoğrafları sizinle de paylaşmak istedim. Gelinliği çok beğendim, krem tonlarında straplez kabarık bir model. Tabi bir de minik gelinimiz var, o da topuzu ve tacı ile çok tatlı görünüyor :)

10/26/2009

Suri Cruise Yine Topuklularla?!

suri-cruise-high-heelz02
suri

Biz istediğimiz kadar eleştirelim Katie Holmes 3 yaşındaki kızı Suri'ye topuklu ayakkabı giydirmekten vazgeçmiyor. Daha önce burada da Suri'nin topukluları siteye konu olmuştu. Bu arada dikkat çeken bir şey daha: her resimde annesinin boğazlı kazaklar, ceketlerle kızının ise çıplak bacaklar, açık ayakkabılar veya babetlerle olması. Bu kız hiç mi üşümüyor acaba?

Bu arada Katie'nin dediğine göre Suri her gün ne giymek istediğini kendisi seçiyormuş. Canlı renkleri ve parlak şeyleri seviyormuş.

10/25/2009

Fashionable Istanbul'da Roberto Cavalli Defilesi

fashionable1
fashionable
fashionable2
fashionable3
fashionable4

Fashionable İstanbul çok konuşulan Roberto Cavalli defilesi ile başladı. Herkes bu defileyi büyük bir heyecanla beklemekteydi, ben de dahil. Ancak defile hem beni hem de etkinlikte bulunan tüm seyircileri hayal kırıklığına uğrattı. 2010 yaz sezonuna ait olması beklenen Cavalli defilesindeki kıyafetler 3-4 yıl öncesine aitti. Aralarından mutlaka sizin de hatırlayacaklarınız olacaktır. Acaba Sevgili Cavalli Türklerin modayı ne kadar yakından takip ettiğini bilmiyor mu, bizi böyle kandırabileceğini mi sanıyor?

Bu arada Fashionable İstanbul özel program bugün CNN Türk'te gösteriliyor, oradan canlı canlı takip edebilirsiniz. Şu anda Missoni defilesi başlamak üzere.

10/24/2009

Deri Ceket Modelleri

dericeket (1)

dericeket

Daha önce birçok kez bahsettiğimiz gibi deri ceketler bu sezon çok moda. Zaten hemen hemen bütün markaların koleksiyonlarında da farklı farklı deri ceket modellerine rastlamak mümkün. Benim gibi deri ceket arayışında olanlar için ben de modelleri şöyle bir araştırdım. Sezonun modası olduğu için çeşit de bol. Zımbalılardan fiyonklulara, uzunlardan kısalara, asimetrik fermuarlı modellerden çift düğmelilere, mavilerden bejlere siyahlara birçok farklı deri ceket modelini bir araya getirdim. Sezonun trendleri sivri omuzlu modeller ve metallerle süslenmiş modellerden de bol bol bulmak mümkün. Benim favorim yine spor siyah ve fermuarlı olanlar ama blazer tarzında olanlar da çok güzel duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

10/23/2009

Şal Modelleri ve Bağlama Şekilleri

sallar

sallar (1)

sallar (2)

sallar (3)

sallar (4)

Geçen sene hayatımıza giren şallar bundan sonra da hiç çıkmayacak gibi. Şallar bir aksesuar olmaktan çok hepimizin olmazsa olmazı haline geldiler bile. Beğendiğim şal modellerini topladım, hem farklı modeller görmek hem de farklı şal bağlama şekillerini incelemek için. Hepsi de çok güzel çok şık öyle değil mi? Bu kış da kıyafetlerinizi şallarla renklendirmeyi ve tamamlamayı unutmayın derim ben. Boynunuza dolayacağınız bir şal kıyafetinizi hareketlendirmek için yeterli.

Aşk-ı Memnu Bihter'in Elbisesi

bihter (1)

bihter

Dün geceyi TV başında Aşk-ı Memnu izleyerek geçirenler, Bihter'in evlilik yıldönümü için giydiği bu mavi elbiseyi hatırlayacaktır. Ben bu elbiseyi çok beğendim, hem rengi hem de modeli çok hoş. Straplez olduğu için Bihter boynuna hoş bir kolye takarak tamamlamış kıyafetini, çok da yakışmış. Elbisenin en çok beğendiğim yeri de alt kısmındaki fırfırlı detaylar oldu. Bu dizinin stilistleri gerçekten de iyi çalışıyor.

10/22/2009

Gisele Bundchen'in Kızı Olacakmış

gisele (1)

gisele

Birçok reklamda görmeye alıştığımız, en çok kazanan mankenler arasında başı çeken, güzel stili ile de bu bloga sık sık konuk olan ünlü süpermodel Gise Bunchen biliyorsunuz ki hamile. Gisele Bundchen Tom Brady çiftinin bebeği kız olacakmış, bakalım annesine benzeyecek mi? Bu arada Gisele de hamileliğin çok yakıştığı ünlülerden. Özellikle üstteki toprak tonlarındaki maksi elbisesi ile çok tatlı görünüyor ve göbeği iyice ortaya çıkmış.

Ekose Gömlek Modası

kareli

kareli1

kareli2

kareli3

kareli4

Ekose modası kolay kolay geçmeyen bir şey aslında ama bu sezon ünlülerimiz özellikle ekose gömlekleri çok sık tercih eder oldu. Hem bayanlarda hem erkeklerde bu gömleklere sürekli rastlıyoruz. Jeanlerinizle birlikte giymek için harikalar bence, siz ne dersiniz?
Related Posts with Thumbnails