7/31/2009

Gisele Bunchen ve Diz Üstü Çizme Trendi

SexyGiselebyNino1

SexyGiselebyNino2

SexyGiselebyNino3

SexyGiselebyNino4

SexyGiselebyNino5

SexyGiselebyNino6

Gisele Bundchen yaptığı bir fotopğraf çekiminde oldukça seksi pozları ile çıkıyor karşımıza. Fotoğraflarda dikkat çeken bir detay da Gisele'in giydiği diz üstü çizmeler. Bu resimler hem bize önümüzdeki sezon diz üstü çizmelerin çok moda olacağı ipuçlarını veriyor hem de bu çizmelerinin ne kadar seksi olduğunu kanıtlıyor. Gisele'in diz üstü çizmelerle verdiği bu pozları da gördükten sonra bu çizmelerin seksiliği konusunda farklı düşünen var mı? :)

fashionising

Sienna Miller'ın Elbisesini Çok Sevdim

trend

Bu aralar Sienna Miller'ın tarzına takmış durumdayım. Ne giyse ona yakışıyor sanki, ya da ben beğeniyorum. Bu elbisesini de çok ama çok sevdim. Sarı renk ona ne çok yakışmış. Bir de Sienna'nın zayıflığına ve bacaklarının inceliğine dikkatinizi çekmek istiyorum. Kırılacaklar neredeyse. Bu kadar zayıflık da gereksiz sanırım. Siz ne dersiniz?

justjared

Lilly Allen Chanel Çantalarla

chanel

Lilly Allen Chanel'in reklamında yeni çanta modellerini tanıtıyor. Breakfast at Tiffany's'i anımsatan fotoğraflar çok hoş olmuş, çantalar ise zaten Chanel başka bir şey söylemeye gerek yok :) Özellikle ilk fotoğraftaki çantaya bayıldım ben, benim olsa?

7/30/2009

Markafoni Alışverişim

maxfactor ruj

Dün Markafoni'deki Max Factor indiriminden yararlanarak bu ruju aldım. Normal fiyatı 30TL olan bu ruj Markafoni'ye özel indirimle 19 TL'ye düşmüştü. Günlük hayatımda çok koyu renk rujlar kullanamıyorum. Bu şeftali rengindeki ruju günlük rahatlıkla kullanabileceğimi düşündüm. Üstelik nemlendirici özelliği de var. Bakalım, ürünüm elime ulaştığında düşüncelerimi tekrar yazarım. Markafoni'deki Max Factor indirimi daha 2 gün devam edecek. Buradan alışveriş edebilmek için davetiye gerektiğinden hala Markafoni üyesi olmayan varsa davetiye gönderebilirim. Bunun için alisveriscini@googlemail.com'a bir mail atmanız yeterli.

Diz Üstü Çizmeler Çok Moda Olacak

over the knee

over the knee-1

over the knee-2

over the knee-3

Diz üstü çizmeleri sever misiniz? Ben bayılıyorum! Önümüzdeki sezon yani 2009 sonbaharında bizi bu diz üstü çizmelerden bol bol bekliyor olacak benden söylemesi. Mini etek ve elbiselere ayrıca yakışıyor bu diz üstü çizmeler. Gel gelelim çizmelerin boyu yükseldikçe kullanımı da zorlaşıyor. Ben hemen diz üstünde bitenleri tercih ediyorum o yüzden. Önümüzdeki sezon bu çizmelerden bir tane edinmeliyim. Siz ne düşünüyorsunuz bu çizmelerle ilgili?

fashionising

7/29/2009

Deneyebileceğiniz 10 Farklı Saç Modeli

sac

sac-1
Siz de benim gibi ara ara hep aynı olan saçlarınızdan sıkılıyorsanız bu yazı tam size göre! İşte saçlarınızdan sıkıldığınızda deneyebileceğiniz 10 trendy saç modeli...

1) Yan Topuz : Saçlarınızı bir yandan toplayıp gevşek bir topuz şekli vererek farklı ve hoş bir model elde edebilirsiniz.

2) Balerin Topuzu: Sarah Jessica Parker'ın sık tercih ettiği bu model sizin de yaz sıcaklarında kurtarıcınız olabilir. Tek yapmanız gereken saçlarınızı mümkün olduğunda yukarıdan topuz yapmak ve topuzunuzun her yerini biraz dağıtmak.

3) Tek Taraflı Örgü: Örgü saçlar çok hoş görünüyor. Benim gibi birçoğunuzun da bu modelleri beğendiğine eminim. Saçınızı ikiye ayırıp bir tarafındaki ufak bir tutamı örebilirsiniz.

4) Uzun At Kuyruğu: Yüzünüzü daha ince ve zayıf göstermek için bu modeli tercih edebilirsiniz. Eğer saçlarınız bu modeli deneyecek kadar uzun değilse, postişlerden yardım alabilirsiniz.

5) Çift Saç Bandı: Düz bir saç bandını saçınıza iki kez üst üste geçirerek çifte bant oluşturabilirsiniz. Saçınızın kalanını toplayarak farklı bir model elde edebilirsiniz.

6) Vintage Dalga: Maşa yardımıyla veya fırçalarınızla saçlarınızda vintage görünümlü gevşek dalgalar oluşturabilirsiniz.

7) Örgü At Kuyruğu: Saçlarınızı toplayıp balık sırtı veya normal örebilirsiniz. Örgünün gevşek olmasına dikkat edip ön taraftaki kısa saçlarınızı de serbest bırakarak salaş bir görünüm elde edebilirsiniz.

8) Veronika Lake Modeli: Bir döneme damgasını vurmuş Veronika Lake ve ona özgü dalgaları siz de saçınıza uygulayarak retro bir görünüm elde edebilirsiniz. İşte Veronika Lake ve onun meşhur dalgaları:
9) Örgü Saç Bandı: Saçlarınızı bir yana doğru ayırıp, ayırdığınız taraftan aldığınız bir tutam saçı örün. Sonra onu saç bandı gibi yine ayırdığınız tarafa doğru yatırın. Ve işte örgü saç bandınız hazır.

10) Hippie Saç Bandı: Hippie tarzı saç bantları bu ara çok popüler. Bu modeli uygulamak için ışıltılı bir saç bandı alıp alnınızdan geçirerek takmanız yeterli.

Metal Süslemeli Beyaz Yelek

mandy-moore
Beyonce - Mandy Moore - Demi Lovato

Bu hanımların tercih ettiği benzer metal süslemeli beyaz yelekler aslında güzel bir DIY (Do it yourself - Kendin Yap) projesi olabilir. Ben henüz bu işe elimi atmadım ancak denemek isteyenler varsa onlar için güzel bir fikir olurdu diye düşündüm. Yapımı kolay gibi görünüyor. Tek yapmanız gereken metallerinizi alıp giymediğiniz ya da eskiyen bir yeleğinizin üzerine istediğiniz bir şekilde veya rastgele yapıştırmak. Denemek isteyen? :)

people

7/28/2009

Siyah Elbiselerde Son Trendler

Siyah elbiseler yine gecelerin vazgeçilmezi. Bu kesinlikle modası geçmeyecek bir trend. Bu yaz da siyan elbiseler çok sık tercih ediliyor ama farklı trendlerle. Bakalım hangi trendlermiş bunlar?

1- Trasparan Omuzlar

halle-berry
Fergie - Halle Berry - Megan Fox

Transparan omuzlar bu yaz siyah elbiselerde sık uygulanan bir detay. Çok da şık bir görünümü var. Gece davetler için iyi bir seçenek olabilir. Benim favorim Megan Fox'un giydiği. Kesinlikle seksepalitesi çok yüksek bir elbise.

2- Siyah ve Beyaz

demi-moore
Dita Von Teese - Demi Moore - Eva Longoria Parker

Siyah elbiseler artık beyaz rengiyle birlikte karşımıza sık sık çıkıyor. Düz siyah bir elbiseye hareket katan bu detaylar oldukça hoş görünüyor.

3- Katlı Danteller

ashley-greene
AnnaLynne McCord - Ashley Greene - Amber Heard

Katlı dantelli siyah elbiseler de bu sezon sık karşımıza çıkan detaylardan. Yine kokteyller ve gece davetleri için güzel bir seçenek. Transparan siyah kat kat danteli düz beyaz bir içle birlikte giyin ve seksi görünümünüzün keyfini çıkarın.

Şort Giyerek Şık Olmak

htw-chic-shorts

Şortlar bunlatıcı yaz sıcaklarında bizim tek kurtarıcımız olmaya başladı. Bu aralar uzun pantolonlarımı dolabımın bir kenarına atmış ve orada unutmuş durumdayım. Tek giydiğim şortlarım ve eteklerim.

Şortlar artık çok şık bir şekilde de kombinlenmeye başladı. Hem rahatlığı hem serin tutması hem de şıklığıyla hepimizin tercihi olan şortları ünlüler de pek çok farklı şekillerde giymeye devam ediyorlar. Şortlarla topuklu ayakkabılar ve şık bir bluz ile gayet şıkır şıkır bir görünüm elde edilebiliyor. Benim favorim Lauren Conrad. Hem mini şortunu çok sevdim hem de o şortu giyiş şeklini. Sizin favoriniz hangisi?

7/27/2009

Kısa Harem Pantolonlar

fergie

Olivia Palermo - Fergie - Diane Kruger

Harem pantolon veya şalvar pantolon diye de adlandırabileceğimiz düşük ağlı pantolonlar popülerliğini yaz boyunca da koruyor. Sıcak havalara boyları kısalarak adapte olan bu pantolonların kısa modellerini birçok ünlünün üzerinde görmek mümkün. Eğer siz de benim gibi şalvar pantolonlara hala ısınamadıpysanız 1.resimdeki Olivia Palermo gibi daha az düşük ağlı modelleri tercih ederek bu trendi yakalayabilirsiniz.

Ece Sükan StreetWalker'da

lady in red m

Geçenlerde size Ece Sükan'ı ne kadar beğendiğimi yazmıştım. Kendisine the Sartorialist ve Facehunter moda bloglarından sonra bir de Street Walker'da rastlıyoruz. Düzgün fiziğinden ve tabi ki stilinden ötürü moda haftalarında fotoğrafçılar tarafından çok ilgi gördüğünü okumuştum bir gazetede.

StreetWalker'a da aslında Mayıs ayında çıkmış ama ben yeni fark ediyorum. "Lady in Red, Paris" başlığı altında bu fotoğraf. Her zamanki gibi çok şık ve güzel, bu resimde özellikle saçlarına bayıldım ben.

Merak edenler için Street Walker'daki yazının linki burada.

Haki Pantolonlarınızın Paçalarını Kıvırın

jennifer-aniston-660

Haki pantolonlar bu sezon çok moda. Casual ve şık bir görünüm elde etmek isteyenler için bire bir. Benim de özellikle ofise giderken çok sık tercih ettiğim bir renk ve tarz. Havalar ısındıkça bu pantolonları Kristen Bell, Jennifer Aniston ve Rihanna'nın yaptığı gibi paçaları kıvırarak giymek de iyi fikir gibi, ne dersiniz? Ben özellikle Jennifer Aniston'un giydiği şekli çok sevdim.

7/26/2009

Omuzlara Dikkat

sharp shoulder

sharp shoulder-1

Dikkatinizi bu hoş hanımların omuzlarına çekmeme gerek var mı bilmiyorum, sanırım onlar zaten yeterince ilgi çekiciler. Bu yıl Balmain'in sezona damgasını vuran vatkalı ceketlerinden sonra keskin omuzlar kendini göstermeye devam ediyor. 1.resimde Victoria Beckham Balmain'e ait vatkalı deri ceketi ile çok konuşulurken, 2.resimde Gwyneth Paltrow da farklı bir omuz kesimiyle karşımıza çıkıyor. Bu trendi denemek biraz riskli ama denemeye değer bence. Sizin fikriniz nedir?

Sienna Miller'ın Yüsek Bel Pantolonları

sienna2
sienna

Yüksek bel pantolonlar bu sezon çok moda. Bu modayı en güzel uygulayan isimlerden biri de kesinlikle Sienna Miller. Bu resimlerde iki farklı yüksek bel pantolonla da oldukça şık ve zarif görünmeyi başarmış. Sienna kendine has bir güzelliği olan, tarzını en çok beğendiğim ünlülerden. Hem şık hem rahat bir tarza sahip. Üzerine ne bulduysa geçirip çıkmış gibi olan görüntüsü ve doğal gülüşü ile Sienna'yı çok hoş buluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Geçenlerde Victoria Beckham'ın da havaalanında giydiği yüksek bel beyaz pantolonu sizler tarafından çok beğenilmişti. Ama Victoria onu Sienna gibi güzel bir gülüşle sergileyememişti tabi.

7/25/2009

Turkuaz Modası

kendra-wilkinson-660
Stephanie Pratt - Kendra Wilkinson - Tori Spelling

ashley-tisdale-660
Mischa Barton - Ashley Tisdale - Demi Lovato

Turkuaz rengini sever misiniz? Canlı renklerin popüler olduğu bu yaz turkuaz rengi de altın çağını yaşıyor. Bu renk özellikle gözlüklerde ve elbiselerde kendini sık sık gösteriyor. Ben iki halini de sevdim, siz ne dersiniz?

Megan Fox Güzelliği İle Büyülüyor

megan-fox-comic-con-2009-16

megan-fox-comic-con-2009-02

megan-fox-comic-con-2009-07_2

Megan Fox güzelliği ile yine büyülüyor. Emporio Armani'ye ait siyah elbisesi ona inanılmaz yakışmış. Elbisenin önündeki ufak pencereye ve tabi ki sırt dekoltesine bayıldım. Megan'ın dövmeleri ile birlikte elbisenin dekoltesi daha da seksi bir hal almış. Bir de tüm bunlara her zamanki seksi Megan Fox bakışları eklenince işte böyle mükemmel bir şey çıkmış ortaya... Siz ne dersiniz?

7/24/2009

Terkos Pasajı Ganimetleri - 2

terkos_m2

terkos_m1

Geçenlerde size Terkos Pasajı ganimetlerim olan bir elbiseden bahsetmiştim, işte bu da ikincisi. Yine fiyatı 5 TL. Oldum olası çizgili şeyleri çok severim, bu elbiseye de görür görmez bayıldım. Beline taktığım bir kemerle daha farklı bir görüntü çıktı ortaya. Bu arada kemer de yine Terkos Pasajı'ndan ve o da 15 TL.

Elbise ve kemer: Terkos Pasajı
Ayakkabı: Steve Madden
Kolye: Indus
Küpeler: Accessorize

La Senza İndirimi

lasenza
Favori iç çamarşırı markam La Senza da bu ara indirim kervanına katılanlardan. La senza'daki koton iç çamaşırlarını uzun zamandır sürekli kullanıyorum ve çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Şimdi La Senza'da %50'ye varan indirim ve yaz sütyenlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası var. Kaçırmadan birkaç tane edinmeli :)

7/23/2009

Calzedonia Bikini ve Mayolarda İndirim

calzedonia

calzedonia2

Calzedonia'nın Gisele Bundchen ile yaptığı 2009 mayo bikini tanıtımları hepimizi hayran bırakmıştı. Şimdi ise bu bikini ve mayolara %30-%50 indirim ile sahip olmak mümkün. Siz de hala yaz için bikininizi yenilemediyseniz geç kalmadınız, yaz tüm hızıyla devam ediyor. Calzedonia mağazalarını Nişantaşı ve Metrocity Alışveriş Merkezi'nde bulabilirsiniz. Ben bugün Metrocity'dekine şöyle bir göz attım, güzel modeller vardı. En kısa zamanda ayrıntılı inceleyip bir tane almak istiyorum.

Calzedonia 2009 Yaz bikini ve mayo modellerine göz atmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Yazın Bot Giyer Misiniz?

yazlik bot

Bu aralar hem sokaklarda hem ünlü stillerinde dikkatimi çeken bir şey, bu yaz sıcağında mini elbise etek veya şortlar ile bot giymek. Benim hiç tercih edeceğim bir şey değil açıkçası, yazın tiril tiril babetler, sandaletler, şık stilettolar varken bot giymek istemiyor hiç canım.

Rachel Bilson da şirin mini elbisesi ile bot giymeyi tercih etmiş. Siz ne düşünüyorsunuz bu trend hakkında, botlarınızı yazın da giyiyor musunuz?

7/22/2009

Ünlülerin Favori Eşyaları

britney-spears-660
Britney Spears

hayden-panettiere
Hayden Panettiere

khloe-kardashian
Khloe Kardashian

jessica-biel-660
Jessica Biel

kristin-cavallari
Kristen Cavallari

Hepimizin sürekli kullanmak istediği, vazgeçemediği eşyaları olur zaman zaman. Bende bu genelde çanta veya jean olarak kendini gösteriyor. Özellikle çanta değiştirmekten pek hoşlanmadığım için, her sezon kendime favori bir çanta belirleyip genelde onu kullanıyorum :)

Ünlülerin de kendilerine göre favori eşyaları var. Britney Spears'ın sevimli pembe çantası, Hayden Panettiere'in jean şortu, Khloe Kardashian'ın yılan derisi clutch'ı, Jessica Biel'in deri montu, Kristin Cavallari'nin metal detaylı büyük çantası gibi. Hepsi biribirinden şık ve güzel parçalar, sık sık kullanmalarına şaşırmamalı.

Sizin de çok sevdiğiniz, bıkmadan kullandığınız kıyafetleriniz veya aksesuarlarınız var mı? Nelerinizden vazgeçemiyorsunuz?

Victoria Beckham Havaalanında

victoria-beckham-polka-dot-02

victoria-beckham-polka-dot-05

Bir insan havaalanına giderken neden böyle giyinir bilmiyorum. Herhalde Victoria'yı hiçbir zaman salaş, kendini dağıtmış bir şekilde göremeyeceğiz. Her zaman ifadesiz yüzü, şık pahalı ve sezonun en yeni trendlerini yansıtan kıyafetleri ve her zaman yapılı saçları onun kendi tarzı oldu artık. Puanlı bluzu ve beyaz bol paça pantolonunu çok şık buldum ben, hatta havaalanı için fazla şık buldum. Siz ne düşünüyorsunuz?

7/21/2009

Terkos Pasajı Ganimetleri - 1

terkos_s1

terkos_s2

Terkos Pasajı'na sık gider misiniz? Ben eskiden oradan çok alışveriş etmezdim ama bundan sonra daha sık gitmeyi düşünüyorum. Kesinlikle çok harika şeyleri çok komik fiyatlara bulabildiğiniz bir yer Terkos Pasajı. Geçenlerde arkadaşımla birlikte gittiğimizde ben de iki tane elbise ile döndüm. İşte onlardan biri de bu. Üstelik ikisinin de fiyatı sadece 5 TL. Diğer elbiseyi de çok yakında sizinle paylaşacağım.

Bu siyah balon elbisede Bershka etiketi var, muhtemelen ihraç fazlası ürünlerden. Ben üzerimde duruşunu sevdim, omuzları açık oluşunu ve balon oluşunu da. Yaz sıcaklarında tercih edilesi tiril tiril bir elbise. Siz ne dersiniz?

Elbise: Terkos Pasajı
Babetler: Forever 21
Kolye: Hediye

Yuvarlak Yüzler İçin Gözlük Modelleri

kate b

drew

fergie
Okuyuculardan sevgili Masked Girl, benden yuvarlak yüzler için gözlük modelleri istedi Ben de yuvarlak yüzlü ünlülerden Drew Barrymore, Kate Bosworth ve Fergie'nin gözlüklü resimlerini şöyle bir derledim.

Yuvarlak yüz şekli en ve boyu hemen hemen biribirine eşit ve keskin hatları olmayan yüz şekillerine deniyor. Seçtiğiniz gözlük tipi ile bu durumu dengelemek ve yüzünüzü daha ince ve uzun göstermek için dikdörtgen modeller gibi genişliği derinliğinden daha fazla olan modelleri tercih etmeli. Göz bölgesini daha geniş ve büyük gösteren iri kemerli gözlük modelleri de işe yarayacaktır. Koyu renkte camlar ve gradient camlar da yüzün yuvarlak görüntüsünü minimuma indirir. Kaçınılması gerekenler ise kesinlikle yuvarlak çerçeveli gözlük modelleri. Sizin de bu konuda önerileriniz varsa bekliyorum :)
Related Posts with Thumbnails