1/31/2010

Bir Şeyler İçmeye Giderken...



Biri bize "Bir şeyler içmeye gidelim mi?" dediğinde aklımızdan neler geçiyor? Ya erkeklerin? Ben çok güldüm, sizin de hoşunuza gider umarım. Keyifli pazarlar!

1/30/2010

Seksi Gelin Anja Rubik




Teoride saflığı ve masumiyeti göstermesi gereken gelin fotoğrafları Anja Rubik için belli ki öyle değil. Vogue için verdiği pozlarda seksi gelin imajı çizen Anja Rubik, bu farklı yaklaşımıyla kendisinden oldukça söz ettireceğe benziyor. Siz ne dersiniz?

Cameron Diaz ve Şemsiyesi


Cameron Diaz'ın bu sevimli görüntüsü ve güneşten korunmak için kullandığı sevimli şemsiyesi çok hoşuma gitti. Sizinle de paylaşmak istedim. Bu şemsiyenin yağmur versiyonunu istiyorum!

1/29/2010

Püskül Yakalı Elbiseler

2009 yılına bomba gibi düşen püskül trendi, 2010'da da farklı şekillerde devam ediyor. Son zamanlarda ünlülerin üzerinde gördüğümüz bu elbiseler yakalarındaki püskül detayları ile dikkat çekiyor. Ben oldukça beğendim, kıyafete hareket katmış. Üstelik elbisenin bu detayı kolye gibi durduğu için, aksesuar ihtiyacını da karşılıyor.

Çan Şapkalar

Son zamanların yükselen bir trendi de çan şeklindeki şapkalar. Ünlülerin üzerinde sıkça gördüğümüz bu şapkalar soğuktan korunmak için da güzel bir yol, berelere şık bir alternatif olabilir, siz ne dersiniz?

Puff Montlarınız Hazır Mı?


Kar ve yağmur altında geçen bugünlerde puff montlar hepimizin en yakın dostu oldu sanırım. Ünlülerin de soğuk havalarda tercihi bu montlar, size soğuk havalarda üşümeden şık olmanın ipuçlarını verebilir. Keyfini çıkarın!

www

1/28/2010

Paris'ten Moda Kareleri




Paris'te çekilen moda fotoğraflarından birkaç kare paylaşmak istedim sizlerle. Çok hoş resimler olmuş, oturup dakikalarca bakası geliyor insanın. Puanlı çorap modası demek Paris'e kadar dayanıyormuş, ben çok beğeniyorum bu çorapları. Kürkler de tabi ki Paris'teki yerini çoktan almış. Garip şekilli ayakkabı topukları da oldukça ilgi çekici. Hele şu kalpli olan topuklar, her ne kadar sevimli olsalar da onlarla yürüdüğümü düşünemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sally Hansen Oje ve Tırnak Bakım Ürünlerim




Sally Hansen'in genel olarak tüm ürünlerine bayılıyorum. Tırnak bakım ürünlerini ve ojelerini de yakın zamanda deneme şansım oldu, sizinle de paylaşmak istedim. Bu arada ürünleri Markafoni'den indirimli olarak aldım. (İsteyen herkese Markafoni davetiyesi gönderbilirim, alisveriscini@googlemail.com'a mail atmanız yeterli)

1- Complete Care: 4ü Bir Arada Komple Tırnak Bakımı. Tırnak güçlendirici, tırnak uzatıcı, oje tutucu astar ve oje koruyucu cila olarak kullanılabiliyor. Ben genelde ojenin altına sürüyorum. Uzamasında çok fazla bir artış gözüme çarpmadı doğrusu (belki daha uzun süre ve düzenli kullanmak gerekiyor olabilir) ama oje tutucu astar olarak harika. Alt katman olarak bunu uyguladığınızda oje sürmek çok daha rahat oluyor.

2- Mega Shine: Tırnak cilası olarak kullanılıyor. En sevdiğim yanı ise ojenin çabucak kurumasını sağlaması. Oje sürdükten sonra ellerimi fazla kıpırdatmadan bekleme süreci benim için tam bir işkencedir. Bu cilayı sürdüğümde oje hemen kuruyor, ben de hiçbir yere bulaştırmadan bu işten kurtulmuş oluyorum. Ayrıca çok güzel bir parlaklık da variyor.

3- Orange You Cute? Oje 4120-81: Bu renge bayılıyorum. Koyu pembe ile turuncu karışımı.

4- Pardon My French Oje 4134-65: Şu anda tırnağımda olan renk. Çok doğal, açık ve hoş bir rengi var.

1/27/2010

Tayt ve Bootie



Taytlar hayatımıza öyle bir giriş yaptı ki bundan sonra yaz kış onlardan vazgeçemeyeceğiz gibi görünüyor. En azından benim için öyle. Taytları kısa botlarla yani bootielerle birlikte giymeyi çok seviyorum. Geçende de bu şekilde giydim ve sonuçtan oldukça memnunum. Bu arada üst de yeni, indirimden kaptığım birkaç parçadan biri. Bu ara sürekli taytın üzerine giyebileceğinm tunik veya uzun t-shirt tarzı şeylerde gözlerim. Siz nasıl buldunuz?

Tayt:Stradivarius
Bootie: Nine West
Tunik Bershka
Kemer: Vero Moda
Kolye: ?

Balmain 2010 İlkbahar Erkek Koleksiyonu







Balmain sadece kadınlar için harikalar yaratıyor zannediyorsanız yanılıyorsunuz! Balmain'in erkek koleksiyonu da en az kadın kadar başarılı. Blogumun erkek izleyicilerinin hoşuna gideceğini düşünerek sizinle Balmain 2010 İlkbahar koleksiyonunu paylaşıyorum. Deri ceketler benim çok hoşuma gitti, bence her erkeğin dolabında bir tane bulunmalı. 2010'da da erkeklerin üzerinde bol bol gömlekler ve gömlek üzeri triko kazaklar görmeye  de devam!

1/26/2010

Cin Cevap: Soğuk Havada Nasıl Şık Olunur?

Geçenlerde sevgili Nihan, sevgilisiyle ilk buluşmasında ne giyeceği hakkında benden birkaç fikir istedi. Ben de onun için ilham kaynağı olabilecek birkaç öneri hazırladım. Havaların gidişini de göz önüne alarak sıcak tutacak kıyafetler olmasına da dikkat ettim. Şahsi fikrim özenli ve şık görünmek ama şıklığı çok da abartmamaktan yana ;) Umarım bunlar işine yarar Nihancım, şimdiden bol şans ve iyi eğlenceler!

Alışveriş Tavsiyeleri ve Ali Mağazası

Geçenlerde Kıbrıs'ta oturan bir okuyucum, Pdrm Chse, 1 ay kadar İstanbul'da kalacağını ve İstanbul'da tavsiye edebileceğim mağazaları sormuştu. İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş diye herhalde buna diyorlar. Çünkü ben de süper bir mağaza keşfetmiş ve size ondan bahsetmeye hazırlanıyordum.

Mağazanın adı Ali. Aslında 4 şubeleri var ama dördü de Anadolu Yakası'nda olduğu için benim keşfetmem biraz zaman aldı. Umarım bir an önce Avrupa yakasında şöyle bana daha yakın bir yerlerde de bir şubeleri olur. Ali mağazası aslında hemen hemen ihtiyacınız olan her türlü şeyi bulabileceğiniz türden bir yer. H&M, Mudo, Interview by Sarar şimdi aklıma gelen orada bulabileceğiniz markalardan bazıları. Genelde ihracat fazlası olduğunu tahmin ettiğim güzel markaların indirimli ürünleri bulunuyor. Mutlaka bir kez uğrayın derim, kesinlikle görmeye değer. Ben hem kendime hem erkek kardeşime bir şeyler alarak çıktım. Yakında sizlerle de paylaşacağım.

Bu arada Ali'nin adreslerini de hemen verelim (Benim gittiğim Kazasker mağazası):

Kazasker Mağaza: 19 Mayıs Mah. Kasımpaşa Sok. Konak Apt. No:27/1 Kazasker/Kadıköy
Telefon: 0216 463 26 52

Acıbadem Mağaza: Acıbadem Cad. No:152 Acıbadem/Kadıköy
Telefon: 0216 339 01 05

Maltepe Mağaza: Üçevler Mah. Bağdat Cad. No:12/1 Adatepe/Maltepe
Telefon: 0216 457 99 64

Dudullu Mağaza: Yukarı Dudullu, Bostancı Yolu Cad. Şehit Sok. No:22 Ümraniye
Telefon: 0216 590 04 45

İstanbul'daki diğer mağaza tavsiyelerim için İstanbul'daki Ucuz ve Güzel Mağazalar başlıklı yazıma da bakabilirsiniz. Ayrıca Peros, Terkos Pasajı, Shoetek ve Vepa outlet mağazası ziyaret edilesi diğer mağzalar. Keyifli alışverişler!

Peros'un Ankara'daki mağazasını merak edenlere ufak bir not: Nişantaşı mağazasına uğradığımda sordum, Ankara CEPA AVM'de Peros bulunuyormuş. Ayrıca Kızılay Necati Bey Cad. üzerinde LC Waikiki'nin yakınında köşede bir mağazaları daha varmış.

1/25/2010

Reebok Straptastik Mid Ayakkabı


Reebok'ın sevdiği bloglardan biri olduğum için çok şanslıyım! Reebok bana blogum arayıcılığıyla ulaşıp ayakkabı numaramı sorduğunda çok sevindim. Ve sonra da bu ayakkabılar Reebok Türkiye'nin hediyesi olarak elime ulaştı. Gerçekten mükemmel bir seçim olmuş, çok beğendim. Zaten Reebok'ın bilekli ve cırtcırtlı bu serisine bayılıyordum. Artık benim de bir tane var. Çok şık görünüyorlar bence, rahatlığı da zaten tartışılmaz. Bir an önce giymek için sabırsızlanıyorum! Reebok Türkiye'ye çok teşekkürler :)

Cin Cevap: Mavi Tunik/Elbise Nasıl Giyilir?

Uzun zamandır sizlerden gelen istekleri yanıtlayamamıştım. Bu soğuk ve yağmurlu havalarda evden dışarı çıkmamayı fırsat bilerek biriken istekleri cevaplamaya başlıyorum. Geçenlerde sevgili Miss Blonde'dan Pull&Bear'dan aldığı bir mavi tunik/elbiseyi kombinlemek için öneriler isteyen bir mail almıştım. Hemen benzer bir tunik/elbise ile kombinler oluşturdum. Umarım işine yarar.

Hem elbise gibi çorapla hem de tunik gibi taytlarla kombinlenebilecek bir ürün. Siyah, krem ve gri gibi açık tonlarla güzel görüneceğini tahmin ediyorum. Keyfini çıkarın!

Sizin de kafanıza takılan şeyler veya danışmak istedikleriniz varsa alisveriscini@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. Herkese keyifli haftalar!

1/24/2010

Makyajsız ve Makyajlı Kylie

kylie

Kylie Minogue makyajsız işte böyle görünüyormuş. Aslında bence o kadar da fena değil, patlayan flaşların etkisiyle çıkan soluk ve hafif morumsu tenini saymazsak güzel bile sayılabilir. Daha ne fenalarını gördük öyle değil mi? Bu görüntüden hemen sonra da Kylie aşağıdaki fotoğrafın yakında Vogue İspanya'da olacağını tweetlemiş (~twitter hesabına yazmış). Makyajlı hali ve tabi biraz da fotoğraf hilesi, sonuç harika!

kylie vogue

1/23/2010

Mangoshop.com Açıldı!







Bu yazıya Müjde müjde! diye başlasam herhalde yeridir. Çünkü Mango sonunda  Türkiye'de de internetten satışa başladı.Yani bundan sonra bulunduğunuz yerde Mango yoksa rahatlıkla buradan Mango'nun tüm ürünlerine ulaşabileceksiniz. Hatta alışverişe zaman bulamayanlar ve arada tembelliği tutanlar da bu siteden oldukça sık faydalanacaktır diye düşünüyorum. Resimdekiler benim öyle bir çırpıda seçtiğim bir kaç ürün, daha neler var neler. Baştaki çizgili elbiseye bayıldım, gördüğüm andan beri aklımda!

Rihanna Yine Çok Sevimli




Rihanna'yı bu aralar tekrar sevimli bulmaya başladım. Hatta bu kıyafetini de çok beğendim. İstanbul'da havalar da böyle dondurucu soğuk giderken, bu kıyafet bize hem korumalı hem şık olması açısından süper bir örnek olmuş. Kıvırcık saçlarını yakıştırdığımdan daha önce bahsetmiştim, yine burada da beğendim. Ah bir de şu kafasının yarısı traşlı olmasa :)

1/22/2010

Hayden Panettiere Sarışından Kızıla


Hayden Panettiere sarışınlıktan kızıllığa keskin bir dönüş yaptı. Ve tabi ki bu değişiklik ona bambaşka bir götüntü kazandırdı. Sizce hangisi daha iyi?

Givenchy Prefall 2010 Koleksiyonu






Givenchy 2010 sonbahar öncesi (Prefall) koleksiyonunu ortaya koydu bile. Koleksiyondaki diz üstü çizmelere, diz üstü çoraplara, pelerinlere ve deri pantolonlara bakmaya doyum olmuyor doğrusu.

Istanbul Fashion Week





Türkiye'nin ilk resmi moda günleri Istanbul Fashion Days (IFD) adı altında, Ağustos ayında düzenlenmişti. İkincisi ise 03-06 Şubat'10 tarihlerinde İstanbul Fashion WEEK adı altında gerçekleştirilecek. Bu etkinlik kaçmaz!

1/21/2010

Longchamp 2010 Kış Koleksiyonu

longchamp

longchamp1

Kate Moss'un Longchamp için tazarlayacağı çantalardan bahsemtişken, Longchamp 2010 Kış koleksiyonuna da bir göz atalım. Keyfini çıkarın!

1/20/2010

Kate Moss for Longchamp'a İlk Bakış

100115KateMossLongchamp

Kate Moss'un Longchamp markası için çantalar tasarlayacağını biliyor muydunuz? Bu koleksiyona ilk bakış olabilecek bir örnek görüşlere sunuldu bile. Bu fotoğraftaki Kate Moss'u sevdim, çanta da benim olsa hayır demem :)

D&G 2010 Sonbahar Erkek Koleksiyonu

dg

dg1

dg2

dg3

dg4

dg_


Sevgili Orçun'dan geçende daha çok erkeklerle ilgili yazılar yazmamı isteyen bir mail aldım. Onun ve sitemin diğer erkek takipçilerine ilham kaynağı olması dileği ile Dolce&Gabbana 2010 Sonbahar koleksiyonundan birkaç görüntü paylaşmak istiyorum. D&G koleksiyonunda hem klasik tarzda hem de spor ve rahat tarzda kıyafetler mevcut. Takım elbiselerin içine giyilen düğmeli yelekler bu sezon da modaydı, görünüyor ki önümüzdeki sezon da hiçbir şey kaybetmeyecek. Kravat seçiminde ise her ince kravatlar tercih edilmiş, çok da iyi olmuş. Bence çok hoş görünüyor. Onun dışında kadife, bağcıklı botlar, deri ceketler ve kalın triko hırkalar da oldukça dikat çekici. Ben özellikle triko hırka tarzı şeyleri erkeklere çok yakıştırıyorum. Akesuar olarak da kasket şapkalara oldukça sık yer verilmiş, sevdim. Siz ne dersiniz?

fashionising
Related Posts with Thumbnails