1/30/2009

Stradivarius - İndirim ve Yeni Sezon

Stradivariusu pek bir beğendiğime kendime pek bir yakıştırdığıma bugün bir kez daha karar verdim :)

Cevahir'deki Stradivarius mağazasına gidip hem indirimden hem de yeni sezondan çok güzel şeyler beğendim. Hala indirimden bir şeyler yakalamak mümkün. Yeni sezon yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlasa da indirimli ürünler de daha tükenmemiş. Ama beden bulabilmek için geç kalmamakta fayda var tabii ki :)

Bakalım neler beğenmişim...

1- Yavruağzı elbise - 19.95 TL


Bu yavruağzı pembeye kaçan elbiseyi çok şık ve güzel buldum. Üstelik kendisi şu anda indirimde. Cevahir'de sadece large bedeni kalmıştı ama belki başka bir yerden başka bedenlerini de bulabilirsiniz. Hem yazlık hem kışlık bence bu elbiseler. Çok yönlü olması da bir avantajı diyebiliriz :)

2- Gri etek - 44.95 TL

Bu etek de pek şirin. Mini ama fazla kısa da değil. Rahat rahat her yere giyebilirsiniz :) Kemeri de kendinden, hangi kemeri taksam bunun üzerine derdinden kurtarıyor bizi. 2009 İlkbahar Yaz koleksiyonundan.

4-Yeşil yün elbise - 29.95 TL


Tam kışlık bir elbise. Üzerşndeki motifler zaten bana direkt kışı ve kar tanelerini hatırlatıyor. Bunun da kendinden atkısı var, nasıl ama? :) Tabii atkısı çıkabiliyor, ama bence birlikte kullanılırsa oldukça hoş olur. İndirim sezonundan.

5- Mor üst - 19.95 TL


Bu mor üst de tam yazlık :) Ama yaz-kış sıcak gecelerde kullanılabilir tabii ki. Gece dışarı çıkarken güzel bir mavi jean ve topuklu ayakkabılarla birlikte gayet de şık olur. İndirim sezonundan.

6- Yavruağzı tunik - 69.95 TL


Bu renk ve tarzdan çok şey koydum siteme ama napayım seviyorum :) Bu tuniğin de kolları şekilli, güzel duruyor. Belinden bağlanan kemeri de çok hoş. 2009 İlkbahar Yaz koleksiyonundan.


7- Mor tunik - 69.95 TL


Üsttekiyle pek bir benzeşen bir tunik daha. Sanki onun başka rengi gibi ama desenleri farklı. Bunu da beğendiğim için bunu da koydum. Tercih sizin :)

Keyifli alışverişler!!

Geometri Dersleri Geri Döndü!




Geometri derslerini sever miydiniz?

Daireler, üçgenler, kareler, dikdörtgenler İlkbahar 2009'da çok moda olacak. 3 boyutlu elbiseler, büyük ve belirgin kesimler ilkbahar trendleri arasında.

Bu sezon bol bol geometrik desen görmeye hazır olun! :)

style

1/29/2009

Accessorize 'da İndirim


Accessorize'da %70'e varan indirim yarın başlıyor.

Benden söylemesi :)

Oysho İndirimi Devam Ediyor...


Oysho'da indirimin son günleri. Hala %50 indirimden faydalanıp bu sevimli Mickey Mouse'lu t-shirt sweatshirt ve iç çamaşırlarından alabilirsiniz.

Keyifli alışverişler!!

Yeni Anket - Sevgiliniz Hangisi?

Yeni anketimiz "Sevgiliniz hangisi?" anketi.

Eh 14 Şubat giderek yaklaşmakta, ben de gündeme uygun bir anket yaptım. İlerleyen zamanlarda şıklardaki her tip sevgili için çeşitli sevgililer günü hediyesi araştırmalarım ve tavsiyelerim de olacak .

Herkesten 1 dakikasını ayırıp anket için oy vermesini rica ediyorum!

Bakalım en fazla hangi tip sevgili varmış.

Sevgilisi olmayanlar da sevgilisinin olmasını istediği tipi seçebilirler :)

Nasıl giymeli? Tozluklar

And Now For A Splash Of Colour

80's HAWT MESS!


Country


You make me crazy


A day out


Blue


Synonyms for Studious, Smart, Scrumdillyumptious Semester



Woodstock tickets

Eskiden dansçı kızlarımızda gördüğümüz ayak bileklerinden dize kadar çıkan tozluklar bu aralar çok moda. Özellikle kısa etekler ve şortlarla kombinlenince çok güzel görünüyorlar! Uzun pantolon veya jeanlerle ise ben pek sevdiğimi söyleyemem.

Tozluklar daha yeni yeni gardrobumuza girdiği için nasıl giyilir, nelerle kombinlenir karar vermek zor. Ben de sizin için bir araştırma yaptım ve işte tozluklarla yapabileceğiniz 8 farklı tarz 8 farklı kombin :) Benim favorim 1 numara And Now For A Splash Of Colour. Sizin favoriniz hangisi?

polyvore

1/28/2009

Bershka İndiriminden Neler Kaldı?

Bershka cici tarzı ve uygun fiyatlarıyla hemen hemen hepimizin vazgeçilmezi... Cevahir'in yeni açıldığı, dolayısıyla da Bershka'yla yeni tanıştığım günleri hatırlıyorum da hemen hemen her şeyimi ordan almaya başlamıştım. :)

Bugun de yine Cevahir'deki Bershka'ya gidip ne var ne yok bir göz attım.

İşte gözüme takılanlar :


İndirimliler:

1- Gri - mavi tunik: 19.95 TL

Oldukça şık. Üzerindeki işlemeli motifi güzel. Tayt veya skinny jean ile giyiniz. :)

2- Sarı t-shirt: 6.95 TL

Oldukça basit bu t-shirtün hemen hemen her rengi mevcut; pembe, mavi, sarı, turuncu, siyah, gri...

5- Açık renk bluz: 12.95 TL

Uzun kollu bluzun üzerinde önden bağlayarak kullanabileceğiniz füme renkteki şey omuzlarından bluza bağlanmış. Ama siz de benim gibi kombinini kendi yapmayı tercih edenlerdenseniz ikisini birleştiği yerden sökerek ayırabilirsiniz. Böylelikle bluzunuzu farklı yelekler hırkalarla, üzerindeki şeyi de farklı t-shirtlerinizle kullanabilirsiniz.


Ve bunlar da yeni sezondan:


4- Pembe - beyaz çizgili gömlek: 29.95 TL

Bu gömleği diğerler gömleklerden farklı kılan şey de sweat shirtler gibi belinden lastikli olması. Üst kısmınızı daha ince göstermek için birebir :)

5- Gri - mavi bluz: 24.95 TL

İki yanındaki kocaman cepler benim çok hoşuma gitti.


6- Kahve çizmeler: 134 TL


Bunlara bayıldım!

Bu arada Beshka, Stradivarius, Pull and Bear ve Oysho'da indirim bitmek üzere. Yeni sezon ürünler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamış. Hala indirimden bir şeyler almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun! :)

1/27/2009

BSB Nişantaşı' nda %70'lik BÜYÜK İndirim

BSB markasıyla şimdiye kadar aranız nasıldı bilmiyorum. Sadece Nişantaşı'nda olduğundan olsa gerek benim şimdiye kadar pek gözüme çarpmamıştı. Haftasonu vitrindeki %70 indirimi ve içerideki kalabalığı görünce hemen içeri attım kendimi tabi :)

İyi ki de atmışım, gerçekten çok güzel şeyler buldum. O kadar çok indirim yapmışlar ki önce mağazayı kapatıyorlar zannettim!!! Ama değilmiş iyi ki :)

Nişantaşı BSB'de indirimden önceki fiyatları 75 - 100 TL olan bluzları, etekleri 20 - 30 TL gibi fiyatlara bulabilirsiniz :)

1- Gri üst - 75 TL'den 20 TL'ye düşmüş.

Bu gri üst benim favorim. Yorum yapmak yerine üzerimde görürseniz daha iyi aklınızda canlanır diye düşündüm :) Bunu skinny bir jean veya pantolon ile giymeli. İçine renkli bir atlet giyip yakası biraz daha açılabilir.

2- Siyah düğmeli bluz - 98 TL'den 20 TL'ye düşmüş

Üzerindeki renkli düğmeler çok tatlı değil mi? Yakasını hem resimdeki gibi, hem de omuzlarınızın altına doğru indirerek kullanabilirsiniz.

3- Gri puanlı bluz - 83TL'den 20 TL'ye düşmüş.




Yakası yine çok güzel! Koyu renk bir etek veya jeanlerle birlikte giyilebilir :)

4- Mavi tunik - 104 TL'den 25 TL'ye düşmüş

Bu mavi tuniği ister altına opak çorap veya tayt ile ister yine skinny bir jeanin üzerine giyebilirsiniz.

5- Gri kareli etek - 159 TL'den 30 TL'ye düşmüş.

Üzerine şık beyaz bir bluz veya gömlekle işe giderken tercih edilebilir.

6- Soluk pembe boğazlı bluz - 60 TL'den 10 TL'ye düşmüş

Sıradan günlerde, rahat bir şeyler giymek istediğinizde tercih edebilirsiniz.

1/26/2009

TOPSHOP İndirimden Seçmeler - Bölüm 2

Metrocity'deki TOPSHOP nedense beni tatmin etmedi. Ben de Nişantaşı'ndaki o büyük TOPSHOP'a gittim ve güzel şeyler buldum :) Fazla gezecek vaktiniz yoksa, TOPSHOP'lardan Nişantaşı ya da Cevahir'i tercih edin derim.

1- Siyah kalpli t-shirt - 39.9 TL

Üzerindeki kocaman parlak kalp cok tatlı değil mi!! Oldukça sade ama aynı zamanda da çok güzel bir t-shirt.

2-Mavi elmalı bluz - 89.9 TL

Bu bluz Kate Moss for TOPSHOP koleksiyonundan. Üzerindeki elmalar benim çok hoşuma gitti :)

3- Kahverengi kazak - 99.9 TL


Bu kazak da yine Kate Moss'tan. Hem yumuşacık, hem de renkleri çok hoş. Bu arada resimde kazak gri gibi çıkmış ama aslında kahverengi :)

4- Çiçekli elbise -29.9 TL

Bu çiçekli elbisenin de yakası, kolları ve üstten lastikli olması hoşuma gitti. Hem fiyatı da oldukça uygun.

5- Mor t-shirt - 9.9 TL
Bu t-shirtlerden hangi TOPSHOP'a giderseniz gidin, mutlaka görürsünüz. Ben morunu tercih ettim ama birçok rengi mevcut. Sırtında aşağı doğru inen ufak bir fermuarı var, ki bence güzel bir detay. Fiyatı da yine uygun :)

Keyifli alışverişler!!

1/25/2009

TOPSHOP İndirimden Seçmeler - Bölüm 1

TOPSHOP'la ilgili gelen yoğun istek üzerine Metrocity Topshop'a gittim. Özellikle krem ve füme renklerdeki yelekler ve kazaklar ilgimi çekti, pek bir şık pek bir gösterişliler.

Bakalım neler seçmişim?

1- Krem renk yelek - 59.9 TL

Bu yelek TOPSHOP İndirimden Secmeler Bölüm 1'in bana göre favorisi. Tarzı çok hoşuma gitti. Önde duran duğme aslında bir çıtçıt. Rengi de çok hoş, beyaz gömlek ve düşük bel bir pantolon ile kombinleyebilirsiniz.

2-Füme yelek - 49.9 TL
Bu yeleğin de asimetrik görünüşü, yandan düğmesi güzel. Retro bir görünüm kazanmak için ideal. Yine gömleklerinizin üzerine veya jean'inizle birlikte giyebilirsiniz.

3- Krem renk kazak 49.9 TL

Bu krem renk de üzerinizde güzel duruyor. Kollar İspanyol gibi ama dirsekte. Resimde pek belli olmayan arkasındaki kapşonla da kazağa farklı bir renk gelmiş :)

4- Füme renk hırka - 49.9 TL
Bu hırkanın da yakasını çok beğendim. Bu tarz dökümlü bol duran yakaları bu aralar pek bir seviyorum.

5- Fiyonklu bluzlar - 14.9 TL

Bu fiyonklu bluzları pek beğendim. Çok şirinler. Üst taraftaki siyah kısım hafif transparan. İki farklı rengi mevcut, ikisini de sevdim koydum. Ama tercihim yavruağzından yana :)

6- Mor etek

Çok tatlı bir mor etek. Benim pek tarzım değil ve biraz kısa ama yine de beğendim. Mor rengin bu marjinal tarza cok uygun olduğu kanısındayim :)

7- Patikler
Bu babet şeklindeki patikler de pek şirin. Evde giymeye kıyamayabilirsiniz :) Fiyatlarına bakmayı unutmuşum ne yazık ki...



DEVAM EDECEK...

1/22/2009

Mango Taksim Outlet 'te 50 TL


Ekonomik krizle ilgili haberler izledikçe/okudukça alışveriş keyfinizi kaybediyorsanız, bu yazıyı okumadan geçmeyin sakın! Elinizde bir adet Mango outlet (Taksim - bakınız üstteki fotoğraf) ve 50 TL ile neler yapabilir, kendinize neler alabilirsiniz bir bakalım...

Başlıyoruz!

1- Kahverengi elbise - 13 TL
Bedeni tükenmeden gidip görmeniz şiddetle tavsiye olunur! Çok tatlı bir elbise, üzerinizde de harika duruyor, test edildi onaylandı!

2-Gri kısa üst - 10 TL

Kot ve t-shirtünüzle birlikte giyeceğiniz sevimli bir şey. Aşagı indikçe bollaşıyor, kolları dirsek hizasında, en üstte de bir çıtçıtı var.

3- Pembe kolsuz elbise - 5 TL


Bu elbiseyi hem yazın hem de içine bir t-shirt altına da opak çoraplar yardımıyla kışın giyebilirsiniz!

4- Mor T-shirt - 5 TL

Bu da yine kotlarınızla güzel gidecek, bol rahat bir t-shirt. Yine aşagı doğru bollaşıyor ve tatlı duruyor.

5- Penelope & Monica Cruz T-shirt - 5 TL
T-shirtün üzerinde Penelope ve Monica Cruz'un çekim yaptıkları bir günün fotoğrafları var. Benim çok hoşuma gitti :)

6-Kahverengi kadife etek - 5 TLBu kahverengi kadife etek de yine çok amaçlı kullanılabilecek bir etek. Üzerine güzel bir gömlekle işe giderken, veya bir t-shirtle haftasonu dışarı çıkarken giyebilirsiniz.

7- Siyah Elbise - 5 TL

Bu siyah elbise de dar kesimli, hoş ve seksi duruyor. Topuklu siyah çizmelerinizle gece dışarı çıkarken tercih edilebilir.

Bakalım ne kadar harcadık?

13+10+5+5+5+5+5=48 TL

Eh gerisi de Taksim'e gidiş-geliş yol parası :)
Related Posts with Thumbnails