6/30/2009

SJP'nin İkiz Bebekleri

0629_sjp_gettySarah Jessica Parker, yani Sex and The City'nin ünlü Carrie Bradshaw'u yeni doğan ikiz bebekleri ile dün ilk kez kamera karşısına geçmiş. Bu fotoğraf dün SJP ve kocası Matthew Broderick'in New York'taki dairesinde çekilmiş. İkiz bebekler ve çiftten başka 6 yaşındaki oğulları James de karedeki yerini almış.

SJP bir taşıyıcı anne yardımıyla bu bebeklere sahip olmuş. Bebeklerin isimleri ise Marion Loretta Elwell ve Tabitha Hodge Broderick. Ben bir Sarah Jessica Parker hayranı olarak bu resme bayıldım. Ona anne olmak da moda ikonu olmak kadar yakışmış. Siz ne dersiniz?

Modaya Altın Dokunuş

Ekran Yakalamaları3

Bu ara altın rengi olan her şey çok ilgimi çekiyor. Altın rengini artık hep griye ve gümüş rengine tercih eder oldum. Altın rengi takılara, altın detaylarla süslenmiş kıyafetlere ve altın rengindeki ayakkabılara bayılıyorum. Hem şık hem de vintage bir hava katıyor. Siz ne dersiniz?


Ekran Yakalamaları4

Prettycool ve Duru'nun Hediyesi

IMG_0744
IMG_0746
Sevgili Prettycool, geçenlerde doğacak güzel kızının adına bir yarışma düzenlemişti. Bizden bebişinin cinsiyetini tahmin etmemizi istemişti ve doğru tahmin edenler arasında çekiliş yaparak 2 kişiye de güzel bir hediye paketi gönderecekti.

Yarışmaya katılıyormuş gibi değil ama gerçekten onun bir kızı olduğunu önceden beri hissettiğim için ben de tahminde bulundum. Ve de Prettycool yaptığı çekilişte beni seçti. Böyle çekiliş gibi olaylarda hep şanssız olduğumu düşünmüşümdür, o yüzden duyduğumda çok şaşırdım. Hediyem olan şirin mi şirin paket de dün elime ulaştı.

Paketin kutusuna tam anlamıyla bayıldım. İçinden çıkanlar; dore renkte küçük cüzdan/çanta, papaya exfoliating sabun, mini not defteri, mini highlighter kalemler, ayıcıklı anahtarlık, kırmızı oje, tatlı bir buzdolabı magneti/bardak altlığı, ıslak mendil, küçük kalpli sabunlar, Golden rose dudak ve göz kalemi.

Buradan güzel anne adayına teşekkür ediyor, kocaman öpücüklerimi ve sevgilerimi gönderiyorum. Umarım prenses kızı "Duru" sağlıklı bir şekilde doğar ve bir ömür boyu mutlu yaşar.

6/29/2009

Moda Dünyasında Safari Rüzgarı

Ekran Yakalamaları

Ekran Yakalamaları2

Son yıllarda moda dünyasındaki safari rüzgari dinmek bilmiyor. Safari modasında hayvan desenleri ve tropik renkler yoğunlukta. Son zamanların popüler giysisi tulumlarda da bu modayı bolca gözlemlemek mümkün. Takı ve çantalarda da hayvan desenleri ile bu trendi kolayca takip edebilirsiniz. Tabii safarinin olmazsa olmazı hasır şapkaları da unutmamak gerek. Siz ne dersiniz, bu trend hakkında ne düşünüyorsunuz?

6/28/2009

Yazın Deri Giyer Misiniz?

yazlık deri

yazlık deri-1

Bu sıcaklarda tiril tiril elbiseler varken deri giymek de nereden çıktı, hiç mantıklı değil diyeceksiniz ama moda dünyasının son zamanlarda tasarladığı yazlık şık deri etekler ve elbiseler sizin de fikrinizi değiştirebilir. Deri giyerek oldukça seksi bir görünüm elde edilebiliyor bence. Dikkat edilmesi gerekenler ise büyük aksesuarlardan olabildiğince kaçınmak ve etek boyunun mini olmamasına dikkat etmek. Mini deri etekler çok basit görünebiliyor. Siz ne dersiniz?

6/27/2009

Yeni Babetlerim

epostagnderiliyorimg_0700img_0695img_0696img_0697

1 haftalık tatilim sona erdi ve ben istediğim gibi bronz bir şekilde geri döndüm. Nivea'nın bronzlaştırıcı jojoba yağı işe yaradı sanırım. Tatildeyken Didim'deki bir ayakkabıcıdan aldığım babetlerimi de gelir gelmez beğeninize sunayım istedim. Babetler süet, yazın elbiselerimle rahat rahat giyebileceğim güzel bir renkte ve çok rahatlar. En güzeli de sadece 25 TL olmaları.

6/26/2009

Payetli Blazer Modası

silver_pM78M_17620

Blazer ceketler popülerliğini koruyor. Eğer blazer ceketletin sadeliğinden sıkıldıysanız ve erkeksi olduğunuz kadar şık da görünmek istiyorsanız bu blazerler tam size göre. Üzeri pullarla işlenmiş ışıl ışıl parlayan payetli blazerler gecelerde ve özel davetlerde şıklığınıza şıklık katacak. Skinny bir jean ile kombinlendiğinde ortaya çıkan sonuç harika olacak.

Dünyanın en güzel kadınlarından olan Natalia Vodianova seçtiği Giorgio Armani ceketi ile göz dolduruyor. Rachel Bilson da D&G blazer ceketi ile oldukça şık. Siz ne düşünüyorsunuz?

payetli blazer

rachel-bilson-d-g

Bu Jimmy Choo Sandaletler Çok Popüler

jimmy-2

Evet işte bu Jimmy Choo sandaletler bu aralar pek popüler. Zaten sezonun trendi olan gladyatör tarza ve fermuar detaylarına da sahipler ve tabi ki her sezonun vazgeçilmezi yüksek topuklara. Sanki popüler olsun diye tasarlanmış gibiler. Ünlülerimizden bu Jimmy Choo sandaletleri giyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Her biri de farklı tarzlarla farklı şekillerde kullanmışlar, acaba sizin favoriniz hangisi?

Bu arada çok beğendim ben bu sandaletleri benim de olsun diyorsanız fiyatları £563.00, Topshop'taki benzerleri ise 179.90 TL
jimmy1

jimmy

jimmy-1

Alışveriş Cini'nin Makyaj Sırları


Sevgili Nihan, Siu ve Jojee beni mimlemiş, makyaj sırlarımı öğrenmek istemişler. Ben de günlük hayatımda çok hafif makyaj yapan hatta bazen hiç yapmayanlardanım. Kıyafetlere ve ayakkabılara olduğu gibi, makyaj malzemelerine de öyle bir düşkünlüğüm yok. Hem ağır makyajlarla cildime şimdiden zarar vermek istemiyorum hem de görünüş olarak doğal makyajları hani hiç sanki makyaj yokmuş gibi görünenleri seviyorum. bu yüzden genelde onun yerine cilt bakım ürünlerini tercih ediyorum.

Mimimizin soruları şöyle:

1. İlk kez makyaj yapmaya kaç yaşındayken başladın?
Yaklaşık 5 yaşlarındayken annemin mavi göz kalemini dudaklarıma ve bütün yüzüme sürmüş bir halde bir fotoğrafım var. Herhalde ilk deneyimim oydu :)
2. Aldığın ilk makyaj malzemesi neydi ve hangi markaydı?
Oriflame'dan ruj.
3. Makyaj senin için günlük basit bir rutin mi yoksa hastalık mı?
Hastalık olmadığı kesin. Her gün yapmadığım için günlük rutinim de sayılmaz.
4. Karşılaştığın her güzel makyaj malzemesini çılgınca arzuluyor musun?
Hayır. O ürüne özel indirim varsa veya gerçekten ihtiyacım varsa alırım sadece.
5. Hiç MAC kullandın mı? Kullandıysan, “işte bu en harika ürünü!” diyebileceğin tek bir ürün söyle bana.
Göz kalemleri gerçekten çok iyi.
6. Her genç kızın favori bir göz kalemi vardır. Senin favori göz kaleminin markası ve rengi?
MAC ve L'oreal'in göz kalemleri, renk olarak da tabi ki siyah.
7.Vazgeçemediğin, elinin altında en az üç-dört tane bulundurduğun favori rimelinin markası?
Rimel en sevdiğim makyaj malzemesidir her zaman. Elimin altında sürekli 3-4 tane bulundurmasam da en sık kullandığım, Maybeline'in hacim veren rimeli.
8. Makyaj alışverişini en çok hangi mağazadan (tekin acar v.b.) /web sitesinden (strawberry v.b.) yapıyorsun?
Hemen hemen hepsini Watsons'tan yapıyorum.
9. Makyaj malzemelerini nerede saklıyorsun?
Annemin verdiği pembe makyaj çantamda saklıyorum.
10. Makyaj alışverişine aylık ne kadarlık bir bütçe ayırıyorsun?
Bazen 0 bazen 100. Her ay makyaj malzemesi alışverişi yapmıyorum. Çok az kullandığım için aldıklarım birkaç ay boyunca bitmiyor.
11. Severek takip ettiğin bir yerli ve bir yabancı makyaj blogunu yazar mısın?
Makyaj yapmayı pek sevmesem de makyaj bloglarını seviyorum. Yabancılardan takip ettiğim yok ama yerlilerden shopaholic, marjo, just make up, makyaj çantam, makyaj günlüğü'nü takip ediyorum.
12. Yerli makyaj markalarından favorin hangisi?
Ojelerinden dolayı Flormar.
13. Hangi makyaj çıkarıcıyı kullanıyorsun?
Neutrogena. (ama çok memnun değilim, yağlı bir yapısı var)
14. Ten ve goz rengin?
Beyaz - Koyu kahverengi
15.”Onsuz yapamam!” dedigin kozmetik markasi?
Rimellerinden dolayı Maybeline ve L'oreal.
16. Klasik bir soru: makyaj cantana sadece uc sey koymaya hakkin olsa neler alirdin?
Hacim veren bir rimel, hafif bir ruj ve şeftali tonlarında bir allık.
17. Bu mim dalgasini hangi bloglara gondereceksin?
Daha önce mimlenmeyen ve keyifle takip ettiğim bloggerlara

Moda Cadısı
Nil
Styleboom
Stil Direktörü
Ecem
Fashioncholic Girl
Lizzy
Fındık Faresi
Glam's World
Pink Princess

6/25/2009

Saçlarınızı Renklendirin

sac aksesuarlari

sac aksesuarlari-1

Bu sezon saç aksesuarlarında kocaman çiçekler, büyük ve dikkat çekici tokalar, taçlar çok revaçta. Kıyafetinizin havasını bir anda değiştiren ve sizi sıradan olmaktan anında alıkoyan bu aksesuarlar, benim de çok ama çok hoşuma gidiyor.

Bu resimlerin çoğu Forever 21'dan. F21'ı saç aksesuarı konusunda neredeyse rakipsiz görüyorum. Keşke Türkiye'de de olsaydı, hem ucuz hem de çeşit çeşit bir sürü model var. Türkiye'de ise bulabileceğimiz en zengin yer Accessorize. Oradaki bu kocaman çiçekli toklarda ne zamandır gözüm var. Mezuniyette alıp takmak istiyorum ama istediğim rengini bulamadım. Gümüş grisi renkte büyük çiçek ya da tüllü taç gibi bir şey arıyorum. Gözünüze takıldı mı hiç?

6/24/2009

Ünlülerden Bikini Modelleri

bikinili unluler

bikinili unluler-1

bikinili unluler-2

bikinili unluler-3

Yaz sıcakları artık iyice kendini hisstettirmeye başladı, hepimizin aklından şöyle bol denizli bol güneşli bir tatil geçiyor eminim. Tatilde de şıklığından ödün vermemek isteyenler için bikiniler ve plaj giyim eşyaları da çok önemli.

İşte ünlülerimizin plajlarda giydiği bikini ve mayolar. Beyaz rengi sık tercih eden ünlülerimiz genelde ipli bikinileri seviyor. Alt ve üstün farklı renklerde veya desenlerde olduğu bikiniler de bu yaz oldukça revaçta.

6/23/2009

Saten Elbiseler

satin-1

satin-2

Saten elbise giymeyi sever misiniz? Aslında çoğu geceler için kurtarıcı bir kumaştır saten. En basit elbise modeli bile satenle şık bir hale gelir. Ben özellikle dar modellerde ve straplezlerde daha hoş durduğunu düşünüyorum. Bir de renk olarak kırmızı ve siyaha yakıştırıyorum. Siz ne dersiniz?

Bu arada mezuniyet balosunda giyeceğim elbise, ilk baştaki kırmızı elbiseye benziyor. Rengi ve kumaşı aynı, benimki biraz daha kısa, askıları daha ince ve ön kısmında katlamaları var.

6/22/2009

Beyaz Pantolonla Giyilebilecek Tunikler

topshop

dorothy perkins

miss selfridge

debenhams

Geçenlerde sevgili Tuğba, beyaz pantolonlarla ilgili bu yazıma beyaz pantolonla giyilebilecek tunik aradığını ama istediği gibi bir tane bulamadığını yazmıştı. Bu isteği biraz fazla beklettim sanırım ama nihayet internette biraz araştırma yapabildim ve beyaz pantolon ile birlikte güzel gidecek tunikleri şöyle bir toparladım. Tuniklerimiz Topshop, Dorothy Perkins, Miss Selfridge ve Debenhams'ten.

Beyaz birçok renkle kullanılabilen uyumlu kullanışlı bir renk. Ben sadece beyazı beyazla kombinlemeyi pek sevmiyorum o kadar. Genel olarak rengarenk cıvıl cıvıl hatta mümkünse çiçekli çiçekli tuniklerin beyaz pantolon ile çok güzel gittiğini düşünüyorum. Pantolon rengi düz ve sade olacağı için üzerine giyeceğiniz tunik istediğiniz kadar desenli ve renkli olabilir.

Ayrıca beyaz pantolonlarınızın üzerine giydiğiniz tuniklerin veya bluzların tarzına göre moddan moda girebilmeniz mümkün. Aynı pantolonla klasik, spor, şirin, seksi, ciddi ya da şık görünümler elde edebilirsiniz.

6/21/2009

Vero Moda'da İndirim

vero moda


Bugünlerde bende bir Vero Moda sevgisi var ki günden güne artıyor.Öncelerde çok fazla alışveriş yaptığım bir yer olmamasına rağmen bu ara Vero Moda'daki kıyafetler her gördüğümde beğenimi topluyor. Özellikle de içindeki maxi veya diz boyundaki elbiselere bayılıyorum. Bunları Vero Moda'nın internet sitesinden aldım ama mağazalarında çok daha güzel modeller, tam yazlık cıvıl cıvıl elbiseler bulabilirsiniz. Bana internet sitelerine tüm ürünleri koymamışlar gibi geldi.

En güzelini ise sona sakladım; Vero Moda cumartesi günü %30-%50-%70 sezon indirimine girdi. Hatta benim en sevdiğim erkek markalarından biri olan Jack Jones ile birlikte. Muhtemelen 1-1.5 ay içinde her markada indirimler bizi bekliyor olacak :)

6/20/2009

Tatilde :)

beachWoman

Evet, tatildeyim. 1 haftalığına hem ailemi görmeye hem de biraz güneşlenip denize girmeye Didim'e gidiyorum. Bronzlaşmak için Nivea'nın bronzlaştırıcı yağını bile aldım, güzelce bir yanmak istiyorum.

Dönüşte beni bekleyenler; mezuniyet törenleri, mezuniyet balosu ve ardından bu sene part-time çalışmakta olduğum şirkette full-time işe başlamak var. Bütün bunlardan önce güzel bir tatil bana iyi gelecek. Ve önümüzdeki 1 yıl boyunca işten izin alamayacağım düşünülürse, bu tatilin kıymetini iyi bilmem de gerekiyor.

Bu 1 hafta internete erişimim olabildiğince postlara tabi ki devam edeceğim, takipte kalın :)

6/19/2009

Vepa Outlet'te Ayakkabılar

DSC04640

DSC04641

DSC04642

DSC04644

DSC04645

4.Levent yakınlarında Vepa'nın bir outleti var. Daha çok Nike satan bir yer diye biliyordum, meğer böyle fotoğraflardaki gibi bir köşesi daha varmış. Hemen girişteki bu ayakkabıları gördüğümde resmen büyülenmiş gibiydim. Hiç ummadığım bir anda ayakkabı cennetine düşmüştüm. Ayakkabılar BCBG Girls ve Jessica Simpson marka. Ve hepsi tek fiyat 69 TL. Her biri biribinden güzel. Sizin için birkaç fotoğraf ektim, bakalım siz de benim kadar çok sevecek misiniz?

38 numara ayakkabı bulmanın zor olduğu bu cennette, 37 veya 39 numara giyenler için birçok model mevcut. Ben 38 giydiğim için, alternatiflerim pek fazla değildi malesef. En sonunda alttaki Jessica Simpson ayakkabının 38.5'unu buldum ve hemen aldım. Kalıbı da azıcık geniş, o yüzden bana 1 numara kadar büyük geliyor ama taban koydurarak giymeyi planlıyorum. İşe giderken de giyebileceğim bir ayakkabı olması da artı puan. Sizce nasıl, siz beğendiniz mi ayakkabılarımı?

Bahsettiğim Vepa Outlet'te Shiseido, New Balance, Assix Tiger markaları da mevcut. Merak edenler için adresi:
  • Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi N.31 Levent (4.Levent metrosundan Maslak'a doğru giden yol üzerinde, Bilek Otel'in altında)
DSC04643

6/18/2009

Accessorize'da İndirim

acessorize

Accessorize'da %50'ye varan sezon indirimi yarın yani 19 Haziran Cuma günü başlıyor. Bir uğramak gerek :)

Basenleri Küçük Gösteren Bikini Modelleri

Bugün okuyuculardan sevgili Kübra'nın da isteği üzerine basenlerini küçük göstermek isteyen bayanlar nasıl bikiniler mayolar tercih etmeli onu inceleyeceğiz. Ama önce şunu belirteyim, geniş kalçalar ve armut tipi vücutlar özellikle Jennifer Lopez ve Beyonce gibi ünlülerin sayesinde artık oldukça seksi ve feminen olarak biliniyor. Yani aslında artık geniş kalça ve basenleri kapamaya çalışmaya hiç de gerek yok. Ama yine de eğer doğru bikini mayo tercihi yapılmazsa kalçalar olduğundan geniş görünüp bizi rahatsız edebilir. İşte doğru bikini mayo seçimi için 8 yol burada.

pear

1- Dikkatleri kalçalarınızdan uzağa, yukarıya doğru çekin. Bunun için açık renkli bir üst ve koyu renkli bir alttan oluşan bikiniler harika. Aynı zamanda üst bikinideki fırfır, desen gibi detaylar da dikkati o tarafa doğru çekmeye yarayabilir.

pear1

2- Vücudunuzun üst kısmına daha çok dikkat çekmek ve alt kısmı gizlemek için kalın askılı üstler de tercih edebilirsiniz.

pear2

3- Vücut hatlarınızın düzgünlüğüne güveniyorsanız, tek parça bir mayo ile de bunu ortaya çıkarabilirsiniz.

pear3

4- Vücuttaki gizlemek istediğimiz bölgeler için desenleri de kullanabilirsiniz. Özellikle büyük ve dikkat çekici desenler tercih edilebilir.

pear4

5- Güzel omuzlarınızı ortaya çıkarmak için straplez bikiniler, tek omuzlu veya asimetrik modeller de kullanılabilir.

pear5

6- Kalçalarınızı daha küçük göstermeniz için feminen tankini modellerinden de faydalanabilirsiniz.

pear6

7- Bacaklarınıza güveniyorsanız, yüksek bel bikinilerle onları ortaya çıkarabilirsiniz.

pear7

8- Bir plaj elbisesi yardımı ile kalçalarınızı ve basenlerinizi kapatabilirsiniz.

Son olarak şunu da eklemek istiyorum ki, vücudunuzda beğenmediğiniz yerleri dert etmek yerine güzelliklerinizi fark edin ve onları ortaya çıkarmaya çalışın. Bu her zaman işe yarayacaktır.

Umarım sevgili Kübra'ya ve aynı dertten muzdarip diğer okuyucularımıza yardımcı olabilmişimdir.

Peki ya siz ne düşünüyorsunuz? Sizin başka önerileriniz var mı?

Mango'da %50'ye Varan İndirim

DSC04646

Mango'da %50'ye varan sezon indirimi başladı. Aslında başlayalı biraz oldu sanırım ama ben ancak inceleme fırsatı buldum. Hemen hemen bütün yeni sezon ürünlerinde indirim var, yolunuz düşerse bir uğrayın derim.

6/17/2009

Outlettrendy.com

outlet trendy

Merhaba! Bugün size çok güzel bir internet sitesini tanıtacağım, adı outlettrendy.com. Bu sitede birçok kıyafete %90'a varan indirimlerle satın alabilirsiniz. İyi markaların şık ürünleri var. Ve bu markalardan birçoğu da Türkiye'de satışı bulunmayan ama bizim içimiz giden markalar; Victoria's Secret, H&M, Gina Tricot gibi. Bir göz atmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatlar da çok uygun. Daha az paraya şıklık arayanlar için gerçekten çok güzel bir yer outlettrendy.com.

Ben de geçenlerde buradan bir alışveriş yaptım. Aldıklarımı yakında sizinle de paylaşacağım. İnternetten alışveriş yaparken beden konusunda sıkıntı çekenler outlettrendy.com'da hazırlanmış olan ölçü tablosunu kullanabilirler. Bedenlerin ölçüleri cm cinsinden orada verilmiş. Bu yüzden bedenim olmazsa diye bir sorun kesinlikle kalmıyor. Benimkilerde hiçbir sorun çıkmadı. Kargo sadece 1 gün içerisinde elinize ulaşıyor. Ve tabi ki buradan alışveriş yapınca kargo parası falan ödemiyorsunuz. Sitenin oldukça güvenli bir sistemi var ama yine de kredi kartını internette kullanmak istmeyen varsa havale yöntemiyle de sipariş verebilir, ve hatta ücreti teslimatta kargo görevlisine bile verebilir (birçok internet sitesinde olmayan bu servis 50TL ve üstü alışverişler için ücretsiz, altı için ise 5TL fark ile veriliyormuş) Kısacası her şey düşünülmüş.

Bu arada sadece bayanlar için değil tabi, baylar için de şık şeyler var. Babalar günü de yaklaşıyorken, babalar gününe özel %10-%20 ekstra indirimden faydalanıp babanıza buradan bir hediye seçebilirsiniz.

Ben şimdi outlettrendy.com'dan aldıklarımla biraz daha zaman geçirirken siz de buraya tıklayıp siteye bir göz atın isterseniz.

6/16/2009

Maksi Elbiseler

maxi

maxi-1


maxi-2


maxi-3

maxi-4

maxi-5

Maksi elbiseler bu sezon altın çağını yaşıyor. Hem şık hem de rahat olmak isteyenler için bire bir. Bileklerinize kadar uzanan bu elbiseler üstelik boyunuzu oldukça uzun da gösteriyor. İster gündüz ister gece hemen hemen her yere uyum sağlayabilecek türden . Bu yaz bu uzun elbiselerden bir tane edinmek şart oldu. İsteyenler Mango'da ve Vero Moda'da 100 TL civarına bir sürü güzel model bulabilirler. Eğer o kadar fazla para vermek istemiyorsanız, Terkos Pasajı'nda 15-25 TL arasına da bulabilirsiniz.

Related Posts with Thumbnails